Jump to content

KMB

Members
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KMB

  1. Hmm... Skal sjekke det. Takk for tipset!
  2. Hei, En i klubben har en Tanfoglio Gold Match 9mm og har fått et problem. Etter nesten hvert skudd går hammeren opp. Den lader nytt skudd i kammeret, men hammeren følger med slik at han må dra den bak igjen og så trykke av. Slik skjer det så å si hele tiden. Hva kan dette komme av? Er det en fjær på hammeren som kan ha blitt slapp må byttes? Kan det være som har samlet seg opp i tennstiften eller fjæra? Eg har ikke sett på den enda, men tenkte skrive her hvis noen har opplevd lignende med denne eller lignende med andre pistoler... Tusen takk for hjelp!
  3. KMB

    Lyddemper 9mm

    Sandnes Arms selger nokså billige 147 Magtec til 130kr av 50stk Vurderer selv å skaffe meg gjengen løp og demper til Glocken. Men finnes det ikke billigere alternativ enn A-Tec sin? Synes 2500for løpet og 4500 for for demperen er litt dyrt...
  4. Ser dere skriver om de forskjellige fjærene. Hvilke av de skal brukes til svake ladning og hvilken til kraftig? Hvordan ser en forskjell? Ser det er litt forskjellig lengder...
  5. Ja,Har en Tanfoglio Gold Match altså.. Men ville bare hatt en glock for har alltid hatt lyst på det. Kan nok ikke sammenligne pressisjonen med Tanfoglioen akkurat men.. Men nå har jeg vært å lest på siden til glock og nå erjeg mye klokere..
  6. Det har jeg faktisk ikke kommet på... Takk for tipset! Ok, blir nok grovfelt eller militærfelt tenker eg.. Så dvs det står mellom en 17 og 34.. Får prøve å gå inn på sidene til glock og lese om forskjellen på de to.. Er selv skyteleder i klubben vår og med i styret..så jeg har nybegynnerkurset..hehe:-)
  7. Ok, hvilken har de da? ( type/modell ). Nei, men eneste eg vet og har funnet ut er at du kan ha lyddemper på HK og lange magasin til Glock... Er det jeg mente med det..
  8. Ikke helt bestemt meg hva eller hvilket jeg skal bruke den til. Selvfølgelig på skytebanen..hehe.. Men lurer litt på forsjellen og hva folk her mener om de forskjellige samt egne erfaringer.
  9. Har prøvd å søke litt for å se om jeg fant et enme om dette... Tenker å kjøpe meg en ny pistol i kaliber 9mm. Og har lyst på enten Glock eller HK.. Men hva skal jeg velge og hva er forskjellen på alle disse typene? På glock kan du ha magasin med 32/33 skudd, og USP kan du ha lyddemper (dyrt men..) Men hva er forskjellen og hva anbefaler dere? Takk for svar!
  10. KMB

    FN Browning Baby 6.35

    Jo, jeg også synes den ser sølvfarget ut... Får håpe den er så fin at den er verdt prisen:-)
  11. KMB

    FN Browning Baby 6.35

    Tusen takk for alle svar! Ser ikke den du snakker om som skulle ligge på finn? Ser kun den eg har kjøpt som låg til 4000,-. Fikk den for 3500,- og han ville ikke gå ned på prisen. Denne var total renovert (hva det innebærer vet eg ikke...) og Tunet... Han sa ellers den var utrolig flott og spesiell farge.. Kan være eg har gått på en smell, men får håpe eg ikke har gjort det...
  12. Hei, Har lyst på en 6.35 mm ( 25 ACP ) pistol. Har sett litt rundt og prisen har vært rundt 800 ++. Har nå funnet meg en FN Browning baby. Eieren hadde satt prisen til 4000,- men har nå fått den ned i 3500,- . Er dette en god pris eller dårlig pris mtp andre typer som er billigere. Hvorfor er denne så dyr?
  13. Ja, det var jo smart! Takk for tipset
  14. Tusen takk for alle svar! Blir litt mye å svare alle så tar ein felles... Nå har jeg blitt mye klokere og lært mye. Tenker å begynne å lade selv da jeg skyter mye. Så her var det mye jeg kan prøve Dumt det er utenom sessong for meloner dvs 100 - 170,- pr melon. Blir nok når sesongen nærmer seg, men det er jo andre ting å skyte på som er kjekt:-) Gleder meg til sommeren, får lade en del kuler til då å kose meg!
  15. Har lyst å leke litt på banen med meloner og annen frukt... Hvilke type kuler ekspanderer slik at du kan "sprenge" meloner med? Fikk skyte med en type i .44 magnum som gjorde at hele melonen ble til støv. Nærmest som du skyter melon med .308 jakt kuler. Går dette også med .357 eller 9mm? Takk for svar
  16. Ok, så jeg kan ikke ødelegge løpet ved å prøve ut forsjellige typer altså. er det stinger eller minimag som er kraftigst i .22 kaliber?
  17. Hei, Lurte på om denne tåler noen andre typer .22 ammo? Feks minimag? Eller er det kun standard den tåler? Takk for svar
  18. Ja , stemmer det. Men må jo stilles inn etter hva jeg har forstått. Er det ikke en hurtig løsning sånn plugg & play ?
  19. Takk for alle gode svar! Etter mye om og men har jeg bestemt meg for en Dillon 550B progressiv presse. Ligger mange youtube videoer ute og etter en del lesing fant eg ut at denne blir perfekt Begynner med kun 1 hylse om gangen til eg er 100% sikker på eg kan det. Har noen andre erfaring med denne pressa ? Kan jeg få tak i hurtig kobling av die sett til denne ? Hvilke andre plasser selger de ladeutstyr? Evt hvor er billigst ? Myr spørsmål på en gang men takk for svar !
  20. Ja , det var smart ! Hehe, Tenkte ikke så langt eg
  21. Sitter å ser på hjemmelading.no sine presser. Blir nok en progressiv presse. Kan være dette er et dumt spørsmål men, ladepresse Lee Pro 1000 38 special / 357 magnum, er den kun for 38 spes og 357 magnum? Eller er det det settet som følger med? Kan eg kjøpe die sett til andre kaliber å bruke på denne? Ellers treng eg jo Die sett til kaliber, ser det er forskjellige typer her også men går ut fra at die sett med 3 er det som er normalt? Så har vi kruttmål, Lee Pro Auto Disk, trenger eg: krutt-trakt std.LEE .22 kal - 45 kal ? : ladesett Lee Breech Lock Challenger kit ? Fett: hylsefett vannløselig tube 2oz, Lee kruttvekt, Lee Safety Scale Har eg alt då eller? Trenger eg mer eller mindre? Mulig dette er dumme spørsmål.. =) Tenker å begynne med 38.spes/.357 Magnum.
  22. Takk for svar. Skal prøve å få tak i noen som kan hjelpe meg
  23. Ok , Har bestilt nå ihvertfall. Men hvor skal eg kjøpe utstyr og hva trenger eg ? Vet jeg må ha presse , kruttvekt, diesett pr kaliber. Og hvilke krutt , trendsetter , kuler er best og billigst.
×
×
  • Create New...