Jump to content

tikkaleupold

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tikkaleupold

  1. Drivjakt i Polen er knallbra uansett!! Har no vore der akkurat i 6 dagar,4dagar med jakt og 71 dyr på 17 mann. Det er 8 året me er nedover og det har vore auke på felt vilt kvart år,me blir nok betre på skyting med åra! Det blir heilt sikkert ikkje seiste året heller,har blitt "tradisjon" å avslutte jaktåret med denne turen no!! Tradisjonar er viktige å halde på!! Iår var me langt nord mot østersjøen,men har vore på 5 andre stader rundt om i Polen tidlegare år. Iår skaut me 31 gris,34 rådyr,3 hjortar og 3 revar meiner eg det var.Litt lite hjort men.... Så for dei som ikkje har prøva drivjakt endå,PRØV DET!!! å de blir hekta!! og ein annan ting, er at det sosiale er tja,kanskje 65% av turen. Mange jaktskrøner og diverse,me er ein gjeng som er i alderen 20-70 år og då blir det mange gamle jakthistoriar å få høyrt!! Så no er det berre å vente på november 2013!!
  2. Hei Jeg lurte på hva du mener med loven om salg av reiser og at Dere må opprette en "avdeling" i norge?? Jeg har nå ordnet med jakt for en gjeng på 18-20 stk i 8 år nå.Der jeg samler inn pengene og ordner fly og alt det,for så å sende betalingen videre til min Polske guide som driver et jaktfirma der nede! Er dette feil da eller er det nye regler jeg ikke vet om??
  3. No nærmar den store turen seg iår også!! 4 dagar i dei polske skogar blir bra no!! Mykje vilt å sjå sikkert og eit og anna trofe å få!!
  4. 6-7 mil nordaust for Poznan trur eg det er
  5. skal til Polen i november,4dagar jakt og 100 dyr på kvoten,trur det blir bra ja
×
×
  • Create New...