Jump to content

hhauglie

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hhauglie

  1. Tusen takk for svar! Ryktes om at rifla ble hentet fra Møllergata 19 i sin tid, så kanskje det ligger noe i det
  2. Hei! Sitter på en Krag-Jørgensen stemplet 1913. Fin rifle i grei stand, men med en noe spesiell merking på løpet - et svastika og den tyske riksørnen(!). Er det noen lærde her på kammeret som vet hva slags opphav denne rifla kan ha? Kan denne ha blitt produsert under okkupasjonstiden?
  3. Ville tatt titt på en weatherby pa-08 pumpe hvis typen ikke er noe problem for deg, veldig lett, syntetisk stokk, grei kvalitet og veldig veldig billig. Eneste er kanskje en litt dårlig blånering, men det kan man jo fikse sjøl. Spiser det meste (som pumper gjør), og går ganske billig på xxl. Ikke drep meg, men vil si den er sammenlignbar med en Remington 870 (som du forøvrig også bør sjekke ut). Kal 12
  4. Har langt bedre jaktkniv i sekken, så det får vel bli ved tanken det med bruk. Men er det noen som vet noe om forhistorien?
  5. Har kommet over en gammel bajonett/skyttergravkniv, merket ERN wald. Rhein, Mastermesser fabrik. Lik den som ligger her: http://www.warrelics.eu/forum/military_ ... ife-11.jpg" target="_blank Saken har tydelige bruksmerker. Har tydeligvis blitt brukt som spett, da spissen er bøyd og skjeftet har merker bak. Noen rustflekker som virker overfladiske. Så spørsmålet er; kan kniven restaureres hos knivsliper? Var morfaren min som anskaffet kniven i hans tid, så hadde satt stor pris på å få brukt den i felten . Vet veldig lite om saken, så om noen har hørt om kniven så setter jeg pris på litt info.
  6. Tusen takk for info, da var mailen sendt... Da blir det småviltjakt i år
  7. Søkte om pumpehagle for litt under en uke siden, og typen i butikken glemte å fylle ut våpenspes., slik som man må nå. Fikk selvfølgelig brev tilbake, hvor jeg får vite at søknaden ligger i bero til jeg sender dokumentasjon. Er det noen som veit om den aktuelle førstekonsulenten kan motta dette på email? Hadde vært veldig greit, for da hadde det jo forhåpentligvis gått litt kjappere...
×
×
  • Create New...