Jump to content

Rovdyrbataljonen

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Rovdyrbataljonen

  1. Nok en fin dag i skogen med revelos og revefall Var utrolig fine forhold med 10 cm nysnø på morran.. Begge revene krøp i hi under los for bikkjene, og ble skutt for foxterriern Loppa. Hendholdsvis nr 34 og 35 sålangt i sesongen Her er gjengen samlet med den første reven!
  2. Rovdyrbataljonen

    Revejakt i Vang

    From the album: Jakt

    Vellykket revejakt i Vangsåsen
  3. Viltart: Rev Antall: 30 Våpen: Hagle Viltart: Ravn Antall: 1 Våpen: Hagle Poengsum: 305
  4. Fant mye spor etter snøfallet som i løpet av natten. Nesten litt for mye. Slapp to hunder og satset på at de klarte å finne ut av kaoset. Det ble fort los på den ene og det dro avgårde i et fint tempo. Reven ble observert flere ganger og det ble mange "nesten-sjanser", men det ville seg ikke helt. Til slutt begynte reven å ture på et lite område, i ei tette på nedsiden av en grusvei. Plutselig smeller det og reven konstanteres død. Skytteren Geir hadde hørt reven på lang avstand da den peste fært. Rev nr 30 !! All grunn til å feire nå Nå ser det ut til at snøen har lagt seg for gått også. Godt å slippe sørpa og barmark Her er reven avbildet:
  5. Rovdyrbataljonen

    Reven

    From the album: Jakt

  6. God dag!! Moro å se at det skytes rev rundt omkring. Vi har hatt en utrolig sesong sålangt, med mye action og moro. Snøn kom tidlig i Vang hvor vi jakter, som har gjort forholdene perfekte for en revejeger. Hundene har gjort en glimrende jobb og fungert bra, noe som har resultert i mange revefall. Nå er det derimot lenge siden siste snøfall, og da har det gått litt trått de siste dagene. Dette bildet viser den siste reven vi har fått. Slapp hunden på et revespor og fikk uttak på reven etter kun 700 meter. Den tura fint noen runder og det var spennende å snike innpå. Da jeg var inne på 60 meter fikk nok reven teften av meg, og dro ut. Den fant det like trykt å legge seg til under ei glissen hytte med åpninger på alle kanter. Vi slapp foxterriern Loppa som fort fikk kontakt med reven. Etter et par minutters los, smeller det fra en post på baksiden av hytta. Vi konstanterte bom, og støvern var igjen i hælene på mikkel.. Etter en kilometer ville ikke reven løpe mer, og søkte tilflukt i et hi. Loppa måtte ut i ilden igjen, og denne gangen gikk skytinga også bedre. Rev nr 29 for sesongen! Ser fram til at vinteren virkelig setter inn at vi får mer snø i skogen. Vi har også to unghunder som jakter på sin første rev, og det skal bli moro å følge de utover sesongen. Her er det fantastiske forhold i Vangsåsen, og vi er på sporet av mikkel !!
×
×
  • Create New...