Jump to content

mkongshem

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

mkongshem's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Da har jeg sjekket kameraet på nytt, og det var bare tatt bilder av rev. Så da må jeg si at jeg er 95 % sikker på at bildene i første innlegg var en rev. Har de siste 5 % i bakhodet, så hvis jeg oppdager noe mer mistenkelig, så poster jeg det her igjen!
  2. Tusen takk for alle svar, godt å ha kammeret i ryggen! Da vet jeg at på ca 200 meter har det tilnærmet null betydning med en høyde forskjell på 20 meter Skjøt akkurat første rev for sesongen nå, deilig! Da var det ca 5-10 meter oppover i høydeforskjell. Traff nesten der man skal treffe(adrenalin faktoren som spilte inn regner jeg med).
  3. Har startet revejakta, og åte ligger på et jorde 200 meter unna. MEN vi ligger høyere enn der hvor åte ligger, ca 20 høydemeter og det går jevnt nedover. Aner ikke hvilken vinkel det blir, men tror dere det vil ha noe å si på treffpunktet at vi skyter nedover på 200 meter? Hva med på 300 meter? Vi bruker en Tikka T3 6.5 x 55, med Norma Jaktmatch 7,8g. Takk for alle svar.
  4. Det var ingen bilder på viltkameraet når jeg sjekket i dag. Da er det to muligheter: 1) uheldig at den ikke kom tilbake. 2) pir sensitiviteten ble satt på for lavt(det var fattern som hang den opp igjen og han mente at høyest sens var nivå 1, men bildet i denne tråden ble tatt med sens 5/6.) I natt la jeg ut åte og satt og observerte, og da kom det 1 rødrev innom. Jeg skal gjøre det samme i natt igjen. Kameraet er plassert tilbake med pir sens 6/6 i et håp om at det var feilen. Jeg er minst like spent selv;)
  5. Noe nytt her eller? Ikke foreløpig, jeg har eksamen i Trondheim for tiden, men skal opp til hytta ca 15 juni, så da skal jeg sjekke kameraet. Er über spendt sjæl
  6. Tviler sterkt på at det er en spurv ja. nærmeste nabo bor flere kilometer unna, så tviler på at det er en katt også. Viltkameraet er plassert ut på nytt med åte foran, så får vi se om et par uker når jeg skal opp dit igjen. Stay tuned! Takk for alle forslag fra folk!
  7. Korsrev? Hva slags gren av revefamilien er det? Dette er et bilde av revene vi skjøt i sommer, bare 200 meter fra der viltkameraet stod, men det er vel vanlig rødrev? Pleier måren å ferdes rundt på myrer og i skogen? Har hørt at de liker seg langs veiene og i steinura...? eller bommer jeg helt nå...?
  8. Men på de øverste bildene ser det ut som en eller annen form for hale? har jerven en slik hale? Jeg er en relativt erfaren småviltjeger, men er ganske ny på rovvilt-fronten, så jeg er temmelig blank angående hvilken art det er:)
  9. Tror du dette er Mårhund?? bilder tatt med viltkamera... http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=20&t=71522
  10. Det er tatt i Rauland på en gård som heter Lognvik Søndre. Det er ca 700 moh og terrenget rundt er granskog med innslag av myrer. http://kart.gulesider.no/m/9fgHD Mårhund ja.....hmmm, har aldri sett en mårhund før, så vet ikke om det eksisterer der. Men du tror ikke det er rev? Vi har skutt 4 rev i området det siste året på bare et par netter...
  11. Kameraet står ca 30-40 cm over bakken(sklidd ned fra opprinnelig høyde) For meg kan dette se ut som alt fra rev til lemmen... Any help? Takk på forhånd
×
×
  • Create New...