Jump to content

Carlsen87

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About Carlsen87

  • Birthday 12/28/1987

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Carlsen87's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. kan virkelig gå god for savage pakken til jaktdepotet. knall riflepakke! så har den 1:9 i riflestigning den spiser alt man putter i den:D
  2. Jepp nikkelhylser i 30-06 er noen die spissere. Smurte rikelig på hylsene og die. det kom rikelig med spon fra dia etter å ha kjørt nikkelhylsene gjennom pressa. dia fikk skraper på nåla. så jeg skjønner ikke hvordan herdet stål kan få så stor slitasje på et mykere metall som nikkel.. kanskje jeg legger ut et bilde av skadene senere. Kule innsettingen ble det på enkelte patroner noe spon fra kula. Ladda barnes 165 tsx er ei rimelig hardkule har jeg hørt. Så blir nok å ha et ekstra sett til diene merka med rød tusj! Så jeg må nok gjøre en bestilling hos hjemmelading.no på dier og hylser...
  3. Driver ikke med noe benkskyting enda, å skal i ivertfall ikke med m98 elgrifla. Har en hau med noe Garrand 30-06 FMJ i tøypose m/klips som jeg har arvet. De funker bra til prøveskytinga. Så blir det å ladde etter ladeboka nr 6 Barnes 165gr tsx ladetabell. Håper det går bra. Har litt småkiling i magen da det er så jævla mye fuzz rundt nikkelpatroner. Får oppdatere dere på etter jeg har ladda å fått noen resultater. Har helt nytt deluxe dier fra lee 30-06 så det blir spennende.
  4. Det skal være til jakt ammo. Skal presse barnes TSX 165gr de har jo noen tykke riller på slutten av kula så jeg tror de bør gli greit inn. Grunnen til at jeg nå roter med nikkelhylser er at jeg. 1. Vil lade 50 elgjaktkuler som jeg kommer til å ha med meg i alt slagsvær over en lengre tid. ser ikke for meg at jeg kommer til å skyte 50 elg på 2 sesonger. 2. Så har jeg lyst å ha noen egenerfaring med nikkel. det er nesten alltid vått å fuktig der jeg jakter. Det blir sikkert kun denne ene gangen. 3. Det var et lite bom klikk på en liten forhastet bestillingen jeg foretok så jeg fikk ikke med messinghylser. Så skal jeg skyte opp om 5 dager så jeg sitter litt i det. Jeg burde vel kjøpe inn ett til nytt sett dier til dette faenskapet jeg har kjøpt siden de sikkert er ødelagt etter 50 ladninger. Rifla jeg skal bruke er ikke noe finesmecker rifle. Det er ei ombygd m98. Så jeg tror den spiser nikkelpatroner. Takk for svaret rufus og toaal! men er det ingen lure trikks i ludo på nikkelhylser for å gjøre ladingen mer skånsomt for kule og dier?
  5. Jeg har nå blitt skremt av den svært varierende uttalelsene av nikkel patroner. Det meste jeg finner av stoff vedrørende nikkel patroner er til pistol og revolver. 1. Blir diene ødelagt av nikkelpatronhylser? 2. Finnes det noen måte og unngå det på? 3. Er det noen som har erfaring innenfor riflehylser i nikkel? Jeg bryr meg ikke om pistol og revolver da rifle hylsene er mer komplekse.
  6. Noen tips til lading av subsonisk 223 rem ammo til jakt?(rev og pipp pipp) maks 100m Jeg er en fersk ladder så jeg lurer på følgende Trenger en høyre og venstre på hva jeg må ta hensyn til da jeg ønkser å ladde 223 rem ammo som går subsonisk. alt ifra hvilket krutt og mengde kule hylse primer rifla jeg skal ladde til er savage axis edge 223 rem med sonic 45 lyddemper Da jeg må starte å kjøpe inn alt undernevnte kan jeg like greit kjøpe utifra at det skal være subsonisk.
  7. får man laddet 30-06 ammo med lee pro 1000
×
×
  • Create New...