Jump to content

Vortex01

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vortex01

  1. Bare en husker at Boyds ikke eksporterer Tacticool stokker grunnet ITAR regulations.. Jeg fikk tak i en igjennom kjentmann der borte, så det er mulig å få tak på..
  2. Jupp..totalt kom jeg unna med kr.1050,- (" Gave fra min kompis i US ") blir vel bestilt noen flere stokker derfra i nærmeste fremtid..
  3. Skal se hva jeg får tryllet frem iløpet av søndagen.. Les svar lengre opp i tråden. De sender nok dessverre ikke ordrer over $100usd .. men ja, den stokken ville ha passet..
  4. Og da var Tacticool stokken til T3'n ankommet.. Her var det perfect fit.. Skal bedde uansett, men ser ut som om dette rett og slett blir veldig bra til slutt..
  5. Og da var Boyds stokkene for Tikka tilgjengelige igjen..
  6. De Tikka stokkene de hadde, ble revet bort visstnok. Mailet litt med Lisa B. hos boyds, og hun kunne forsikre meg om at de kom snart tilbake med ny produksjon av Tikka stokker. Så vi må nok bare vente og se dessverre..
  7. Så lenge ordren (uten frakt) kommer på under $100usd, sender de internasjonalt. Men, de har og restriksjoner på enkelte "stokk modeller". F.eks, så får du ikke bestilt en "Tacticool" modell, da denne grunnet navn og den skumle svartfargen ifølge ITAR- regulations har blitt "deemed tactical".. men slik jeg har forstått det, går det helt fint å bestille stokker fra Boyds. Venter som tidligere nevnt på ny produksjon av Tikka stokker selv så jeg kan bestille..
  8. Ser sånn ut, og ser bra ut.. Etter mye om og men tok de bort Tikka stokkene fra hjemmesiden sin dessverre. Mailet litt med de, og de kommer heldigvis tilbake snart. Og da tar det vel ett par uker før jeg har en flunkende ny stokk i posten her..
  9. Støtter denne. Bruker som Tika samme teknikk uavhengig hvilken rifle jeg skyter med. Når det kommer til MØR skyting, er vel noe av det viktigste at en legger moderat press på tofoten, samtidig som man etterstreber å finne det vi kaller "nullpunkt" stillingen. I korte trekk; rett bak rifla (beistet) , kolbeplassering i skuldra og avlappet i kroppen. (noen av de gode gml grepsfaktorene for MØR ) (huff..nå kom MØR siden frem.. ) Utfordringen er nok som Tika sier;å utøve likt press hver gang, for å få likt treffpkt. Dette terper ihvertfall jeg på når jeg skyter 308 , og har merket betydelig fremgang der. Men dette er jo igjen avhengig av underlag o.l. Omsider har ihvertfall jeg begynt å venne meg til tofoten på 308'en, og har så og si helt sluttet å skyte fra sekk. For min del har mengdetrening, og utprøving av forskjellige teknikker hjulpet mye. Men har fortsatt lang vei å gå. Kanskje ikke helt svar på spm., men et lite innblikk i mine erfaringer.
  10. Vortex01

    Tjena..

    Heisann, Etter mye smugtitting, gikk jeg for en stund tilbake det store skrittet med å melde meg inn.(mener jeg ikke har sagt "hei" til alle enda..) Er en ivrig "kamrer", men glemmer seff å logge meg inn hele tiden. Kort om meg: Trondheim er byen. Jonsvannet og Leksdalen skytefelt. Kjenner Tika ganske så greit, og prøver å spille på hans erfaring når jeg møter spm. (ikke sant Jørgen?) Jakt er jo en selvfølge, men liker å skyte på det jeg selv definerer som langt hold. (400+m) Ellers går det i .308 (har vel satt meg som mål å finne den rette ladningen etterhvert, men foreløpig blir det å få finjustert Vortex PSTn da jeg bruker en god gammel Brno jeg fikk slengt etter meg men som går mye bedre nå etter en egenprodusert,skreddersydd og justerbar kolbeforhøyer kom på plass) (<- phuu.. lang og tung setning) Ellers blir det jo og noe skyting med "tyngre" kaliber iløpet av ett år , 5.56 og 9mm Kommer sikkert til å holde meg mest til "Langholdskammeret" , men titter jo på det meste. Kan sikkert bidra med litt jeg og etterhvert, men det finnes jo så mye kunnskap rundt på kammeret at nesten alt kan vel besvares ved et søk. Stig
×
×
  • Create New...