Jump to content

FinnA

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by FinnA

  1. FinnA

    Nettojakt.no

    Så overalt mye jaktklær for pengene ser det ut som. Har egentlig kun brukt Norrøna og Harkila tidligere men nå tenkte jeg å prøve noe litt billigere for å se om det lever opp til forventningene. Har forresten en Veidemann Elgfall dress også, men der har vel egentlig bare jakka blitt brukt noe større, ok dress til elgjakt men ikke helt fornøyd. Jeg bestilte også en preformance 3 layer dress etter å ha kontaktet kundeservice og forklart at størrelseguiden ikke passer meg (eller meg den ). Han på kundeservice fikk målene mine å anbefalte meg i å kjøpe en av slim-fit modellene siden jeg er høy å tynn, og da kanskje spesielt preformance 3 layer siden bokse å jakke kan kjøpes som sett i forskjellig størrelse i den serien. Spurte også litt om hvilken temperatur forhold og jakt type de forskjellige seriene var designet til å brukes i, men ble ikke helt klok på det svaret: "passer til jakt i skandinavisk høst/vinter vær". Etter min mening er det "litt" forskjell på skogsfugl jakt i september med nesten 20+ grader og posteringsjakt i Desember med -15 grader Men jeg fant ut jeg at jeg prøver og ser, kan sikker brukes til noe av de mange jaktformene jeg driver med uansett. Ser at pakken har blitt sendt, men som du nevner funker ikke sporingen Når dressen kommer og jeg får den en tur i skogen skal jeg prøve å skrive her hva jeg syns om den og til hvilket bruk jeg tenker den er best.
  2. FinnA

    Nettojakt.no

    Takker for tilbakemelding. Sitter å lurer på om jeg skal kjøpe en slik Extreme lite pro pakke jeg også. Har brukt Norrøna Finnskogen Gore-tex bokse til nå å den har vært helt fantastisk i mange mange år, men nå er den klar for utskifting. Jeg hadde kjøpt en ny slik men, Gore-tex modellen produseres ikke lenger og de nye dri-modellene frister liksom ikke så mye når man ser på prislappen. Høres ut som at Alaska produkt er god valuta for pengene. Jeg har heller ikke sett noe negativt om merke Alaska så det lover jo forsåvidt godt, fordi om jeg ikke akkurat har sett en masse tilbakemeldinger og tester. Tror jeg trykker på bestill jeg
  3. FinnA

    Nettojakt.no

    Har leitet nettet opp og ned i mente etter produkt tester av Alaskan Elk 1795 produkter i Norge og i resten av verden, inkludert Alska . Jeg finner ingenting , har dere funnet noe? eller har noen av dere som har kjøpt lyst til å dele noen ord om produktene? Spesielt interessert i å høre om vind/vann tetthet, temperatur regulering, kvalitet og komfort. Ser ut som veldig flotte klær på bilde og filmer, men jeg ønsker litt mer info fra kilder som ikke er betalt av nettbutikken eller produsenten.
  4. Leker litt med tanken på og prøve og lade hagle ammo. Prisen på skudd har jo steget og føler ofte jeg ikke får tak i den typen ammo jeg ønsker å bruke til mine formål. Så satt nå her og såg litt på nettet og snublet over denne metoden her. Ser han bruker filt Wads, men her kan en jo bytte ut disse med plast når en lader "hevi-shot" og andre "ikke Bly" metaller som kan skade løpet. Trenger heller ikke å kutte toppen på hylsen, er null stress og brette inn igjen "stjerne bretten" viss en ønsker å ha den i stede. Hva tror dere om å lade på denne måten når en kun skal lade mindre mengder? Noen som har prøvd denne måten?
  5. FinnA

    militærets klær

    Okay... Nesten vind og vann tett ja, ehh... Det er kanskje ikke det beste på jakt da nei, virker ikke akkurat lydløst heller når jeg kjenner etter. Spørs på prisen om jeg takker nei eller ikke, men kommer ikke til og betale mye for det viss jeg kjøper det i hele tatt. Takker så masse for tilbakemeldingene.
  6. FinnA

    militærets klær

    Takk Takk... Ser ut som det er den samme (mer eller mindre). Den ligger nok ganske høyt i pris ja. Ser den ikke på Helly Hansen sine hjemmesider, men den er vel ikke til salgs på det sivile markedet. Noen som har prøvd denne? Har muligens tilbud på å kjøpe et sett men er usikker på hvor mye jeg er villig til å betale for det. Skal isåfall brukes til høstjakt på rådyr og storfugl, da det ser ut som den blir for tynt for seinhøst jakta og vinterjakta.
  7. FinnA

    militærets klær

    Lurer på om det er noen som kan si meg hvilke av forsvarets jakke og bukse dette er og hva det ligger på i pris. (nye eller som nye) Klarer ikke å tyde produsentens merkelapp og finner ingenting på Google.
×
×
  • Create New...