Jump to content

FrkWatson

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

FrkWatson's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for mange gode svar! På en måte er det bra at det smakte vondt pga meg.... Da er det mulig å få et bedre resultat senere Jeg også stusset over at det skulle i ovnen i 40 min.... Er nok totalt ihjelstekt ja
  2. Jeg leste et sted at hjortekjøtt lett blir seigt og vondt om man tilbereder det feil. Ok men hva er riktig da? Skal jeg hive ribbestykkene inn i ovnen på 70 grader mon tro? Hvor lenge? Takk for linken Ruffen, kanskje å brassere det er løsningen? Tror jeg skal prøve meg på det. Brassere i litt kraft og vin kanskje? Mannen min trodde ikke den var vomskutt iallefall.
  3. Da er forespørsel sendt jegeren. Takk for linken Ruffen. Så jeg skal ta av den øverste hinnen? Dette er jeg virkelig ikke god på..... Pinnekjøtt ja. Hørtes komplisert ut...... Da må det vel tørkes og sånt, må det ikke? Resten ligger jo fryseren. Går det an å tørke kjøtt som har vært fryst da? Finnes det noen andre oppskrifter på denne delen? Kan den brukes til gryte feks?
  4. Jeg kjøpte en halv hjort av en kollega av min mann i høst. Foreløpig har jeg hatt mye glede av den, men i helgen prøvde jeg meg på spareribs. Og det ble heeeelt grusomt! Stekte de i ovnen etter å ha penslet inn med hjemmelaget bbq saus. Kjøttet ble seig, nesten umulig å spise! Fikk det ikke i meg så jeg tenkte at jeg kanskje skulle koke det mørt. Så dagen etter laget jeg gryte av resten, men endel av det var fortsatt uspiselig. Kanskje til og med litt verre hehehehe. Jeg fikk i meg en bit som smakte lever og faktisk, og da var det slutt på appetitten Har mer av det kjøttet i fryseren. Tror det må være ribbeina altså 90 % sikker. Han jegeren, kalte de spareribs... What to do? Noen som har gode råd for å ikke ødelegge kjøttet? Eller er den delen nesten uspiselig? Eller har jeg gjort noe veldig feil? Oppskriften på spareribsene jeg brukte fant jeg på: http://www.matoppskrift.no/sider/linkny ... e-grillben
×
×
  • Create New...