Jeg kjøpte en halv hjort av en kollega av min mann i høst. Foreløpig har jeg hatt mye glede av den, men i helgen prøvde jeg meg på spareribs. Og det ble heeeelt grusomt!
Stekte de i ovnen etter å ha penslet inn med hjemmelaget bbq saus. Kjøttet ble seig, nesten umulig å spise! Fikk det ikke i meg så jeg tenkte at jeg kanskje skulle koke det mørt. Så dagen etter laget jeg gryte av resten, men endel av det var fortsatt uspiselig. Kanskje til og med litt verre hehehehe. Jeg fikk i meg en bit som smakte lever og faktisk, og da var det slutt på appetitten
Har mer av det kjøttet i fryseren. Tror det må være ribbeina altså 90 % sikker. Han jegeren, kalte de spareribs... What to do? Noen som har gode råd for å ikke ødelegge kjøttet? Eller er den delen nesten uspiselig? Eller har jeg gjort noe veldig feil? Oppskriften på spareribsene jeg brukte fant jeg på: http://www.matoppskrift.no/sider/linkny ... e-grillben