Jump to content

Cleaver

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Cleaver

  1. I den nyeste utgaven av bladet JAKT hadde de en test av revehagl. Sto ikke noe om hva som vant den testen, men Remington Wingmaster HD skulle visstnok funke glimrende opptil 25meter og lengre enn det. Det gjelder alle størrelsene, til og med nummer 6(amerikansk nummer 6)
  2. Cleaver

    EdgunUSA

    Disse klippene viser bare at det er fullt mulig å jakte med gode luftgevær, hvis du gjør jobben din. Men er det ikke lov så må man bare bite det i seg . Her på gården til fatternblir hagla og 22lr mye brukt til skadefelling. Hadde vært praktisk å kunne brukt en luffe istedetfor. Men er vel bare å engasjere seg å legge fram en god søknad om det, på samme måte som med bueskyting.
  3. Cleaver

    EdgunUSA

    Må prøve de to jeg! Har desverre sett alt av edgunusa og huntersvermin nå Sistnevnte har forresten gitt ut en dvd:) Men må sikkert bestilles fra Storbritania..
  4. Takk for svar er vant med langt avtrekk, så går nok bra:) det viktigste er selvfølgelig at det er presist..
  5. Hei D52! Driver å lurer på å kjøpe denne Benjamin luffa. Virker som et godt kjøp, ihvertfall med tanke på at den leveres med variabel kikkert, montasje, weaver/picatinny skinne og reim! Bare usikker på om det blir 4,5 eller 5,5. Så er du fremdeles fornøyd med denne?
  6. Cleaver

    EdgunUSA

    Huntersvermin bør sjekkes ut hvis dere liker edgunusa En Nord-ire som driver skadedyrbekjemping i tillegg til hare/kaninjakt. Han holder seg stortsett til skyting på ca. 20-30 meter eller mindre da!
  7. Cleaver

    Verdi på mauser.

    Min G33/40 er ikke merka POLITI, men så er låsekassen eneste orginale som er igjen:p Pluss ladearmen.
×
×
  • Create New...