Jump to content

Treter

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Treter

  1. takk for nyttig informasjon visste ikke at jeg hadde feil skyteteknikk, men nå som jeg har fått vite det har jeg funnet ut at jeg trenger høyrebue, den passer best for stilen min. men vis den ikke gjør det går det an a forandre stil
  2. jeg har tenkt å holde buen i høyre hånd, og liker og ha pilen på venstre siden av buen. vil det da si at jeg skal velge venstre eller høyre?
  3. dessuten sliter jeg litt med dysleksi og har vanskeligheter med å lese
  4. jeg forstår hva dere mener. men når jeg skal kjøpe bue står det Rex/Links også står det høyre og venstre. det jeg lurer på er hva jeg skal velge. jeg liker at pilen ligger på venstre side av buen. og jeg vet ikke om de mener hvilken side av buen, hvilken hånd jeg skyter med eller om det mener om jeg er venstre eller høyrehendt!
  5. så det vil si at jeg er en venstrehendt skytter vis jeg holder bua i venstre hånd? og vil det da si at jeg burde velge link?
  6. kan noen fortelle meg hva rex/links er, eller eventuelt hva som passer for meg? jeg holder buen i høyre hånd når jeg skyter, og jeg sikter med vekselvis høyre og venstre øye
×
×
  • Create New...