Jump to content

Slappen

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Slappen's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei !! Er ute etter recoil fjærer med vekt 11 og 13 lb. Etter en kikk på glockparts.com finner jeg ikke fjærer som passer for gen4. Ser av andre nettsteder at de selger en adapter-ring som muliggjør bruk av gen3 fjærer. Noen her som har prøvd dette ??
  2. Hei og takk for tipset om finn.no. Jeg vil ikke starte noen spetakkel her, men med den responsen det firmaet hadde så kan jeg ikke si at jeg ble imponert. Etter teksten på annonsen ser det ut for at de har pistolen i kommisjon så hvis den egentlige eier ønsker å selge den kan vedkommende kontakte meg med en PM eller gi lyd her i forumet. Jeg har handlet våpenrelaterte artikler før (fra Pedersen i Kristiansand) og tror jeg havner hos dem om ikke annet dukker opp i meget nær fremtid. Jeg får titte litt på "Dawson precision" som du har kjøpt å se hva det kan være for noe Forsatt god helg!!
  3. Hei og igjen takk for informasjon fra dere alle (er kjempeimponert)!!! Jeg skjønner at jeg ikke var eksplisitt nok når det gjaldt tilleggsutstyr og det beklager jeg. Det jeg tenkte var utstyr som hylster ol. som ikke er pistolen i seg selv, men også deler til selve pistolen som eksempelvis mag. release, sikter, compensator, ekstra magasiner etc. Av det jeg har surfet og hørt med andre er det enklere å finne tilbydere av pistol "deler" og utstyr til Glock enn til produkter fra andre leverandører. Enkelte tilfeller jeg har hørt om er ventetid på 2-3 mnd. på ekstra magasiner, 1 mnd. på skruer, hylster til den produsenten/produkt er ennå ikke klar til å leveres osv. Takk for tips om Beretta og M&P. Jeg har kun prøvd Beretta 92f(s) og ble ikke helt venn med den. Når det gjelder px4 og M&P 9 så har jeg ikke prøvd disse så her er jeg helt blank. Av det jeg sitter med av info nå så legger jeg ut et ønske om kjøp av en Glock 17 gen. 4. Skulle jeg være så heldig å få testet en eller begge av de ovennevnte så får jeg bytte tekst på annonsen om nødvendig PS: Om det blir Glock jeg blir eier av så blir det Heine sikter Igjen tusen takk for all hjelp og ha en forsatt fin helg folkens !!
  4. Hei og takk for opplysende svar!!! Når det gjelder sikter har jeg (etter å ha lest flere tråder her) forstått det dithen at en kan skifte sikter uavhengig av leverandør såfremt det ikke gjøres endringer/arbeid på selve sleiden eller andre deler av pistolens. Tenkte at jeg eventuelt kunne bytte ut til eksempelvis Heinie sine sikter. Om jeg bør vurdere en annen type pistol for konkurranse tja.... Har lest mye på forumet og det mange meninger om div. våpen som er best egnet. Det jeg primært er ute etter er et våpen som: 1. Virker uten at det kun kan benyttes en spesiell type ammo, ofte funksjonsfeil etc. 2. Det finnes minst en forhandler av merket i Norge. 3. Enkelt å få tak i deler til selve våpenet og godt utvalg av tilleggsutstyr. 4. Pris på våpen, deler og utstyr som er til en viss grad familie vennlig. Noen forslag (utenom Shadow) som dekker kravene over så tar jeg disse hjertelig imot.
  5. Hei!! Har prøvd en Glock 17 gen. 2 i noen dager og vurderer å kjøpe en gen. 4 for production, men er usikker da jeg har etpar ting jeg ikke helt likte med pistolen. 1. Magasinutløseren var litt liten og vanskelig å nå (trykke på) på pistolen. Er denne lik for gen. 4 ? 2. Skjeftet; Er skjeftet for gen. 2 det samme som om medium back strap er benyttet ? 3. Når jeg trykket inn magasinutløseren ville ikke magasinet falle ut av seg selv uten at jeg "ristet" litt i pistolen. Er dette bedre på gen. 4 pistolen ? Takk for eventuelle svar
×
×
  • Create New...