Jump to content

Martin Sandberg

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Martin Sandberg's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Kan du ikke legge ut et par bilder av hundene dine og skrive litt om hva slags jakt de brukes til og hvor de kommer fra? fox terrieren er jo et sammensurium av terrier, bullterrier, beagle og whippet så at det skulle bli feil å blande den med en annen terrier-rase, så lenge denne rasen jakter, er ikke jeg enig i.
  2. i beste fall et tvilstilfelle da eller? skytterlaget tilhører vel samme forbundet som pistolklubben, og det er tilrettelagt for pistolskyting med 15m innendørsbane, vet ikke om dette kvalifiserer?
  3. var med som påviser under jaktfelt i dag, han jeg påviste sammen med har tenkt å kjøpe seg salongpistol og mente at det holdt å være medlem i skytterlag for å få innvilget dette. er det tilfelle eller må du være medlem i pistolklubb?
  4. er det flere enn winge våpen og midway som forhandler eberlestock? x1 european som er aktuelle og er selvfølgelig ute etter hvem som er rimeligst
  5. skal ha nye og flere feller til neste sesong, spekulerer på om jeg skal kjøpe cb120 eller 160? blir så jeg bestiller et dusin, blir vel hovedsaklig bakkesett, men blir nok også noen på skråstokk prisen er jo mye hyggeligere på 120, spesielt på victor sine kan man gjøre en god handel, men vil 120 være uegnet på noe område som 160 vil dekke.
  6. knutis:hvordan tror du #60 fella vil fungere med tramputløser? edit:eller brystutløser om du vil
  7. dunkeren min, tydelig lei av dårlige fangstresultater, tresatte en mår i går, jaga`n et par kilometer før den gikk opp. den gikk opp hundre meter fra der jeg så en tidligere høst, trur det må være samma kar`n? nå blir det spennende å se hvor lang tid det tar før det flytter inn en ny en:)
  8. leser i denne tråden at 1,5 meter er minstemålet for feller som ikke er bygd inn, men finner det ikke igjen i forskriften? noen som kan linke til lovteksten? har satt ut et par feller nå i helga, conibear u/kasse på skråstokk, ene stedet har jeg tatt mår tidligere, og det andre ved en overgang der jeg var så heldig å se en mår for et par uker siden. åte er en nylonstrømpe med sagflis som har liggi i melasse, har trua på melasse til mår, fanga et par grevlinger med det tidligere i høst. at det koster under 200,- for 35 liter/25kg av stoffet er jo også et pluss. bruker 1,5 liters flasker som jeg sager av bunnen på, fester nylonstrømpa med flaskekorka og litt tape, fyller på et par desiliter med melasse, lar så melassen renne ut på tur opp til der jeg setter fella, både for å lage spor og for at det ikke skal renne for mye ned på selve fella etter at jeg har rigga til settet. om det funker gjenstår å se, men han jeg fikk tipset av hadde opplevd at måren gravde seg ned en halvmeter til ei nedsnødd felle. for ordens skyld, begge fellene står over 1,5m, men alikevel nysgjerrig på hvor dette står i forskriften.
×
×
  • Create New...