Jump to content

SteveG

Members
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SteveG

  1. Har ladet noen tusen 45 acp med kuler fra blykula.com. Fungerte knall men det antar jeg kulene gjør fra de andre produsentene også. Kjapp til å svare på spm og kjapp til å levere. 

  2. Et spm til:-). Fant ut at det fulgte med to fjærer. Satte i den lengste da det blir å skyte kjøoeammo her i starten. Tenkte å lade 200 grains blykuler etterpå. Er det da anbefalt å bytte til den lettere grønne fjæra? Brukerveiledningen anbefaler grønn fjær for semiwadcutterammo.

  3. Takk for tipsene. Tenker ikke bytte sikte med en gang og er vel ute etter en quick fix. Dvs skaffe noe som passer og få det på plass. Hva er evt. diameter på borr som bør brukes? Kan jo prøve seg frem sikkert men om noen vet så er jo det supert.

    Angående coltens magiske egenskaper så så jeg ikke mye til den under prøveskyting iværtfall:-)

  4. Holder på å skal handle en Colt gold cup trophy som første handvåpen:-) Denne mangler sprinten som holder fast baksiktet. Noen som vet hvor man får tak i slikt?

  5. Er kammeret pusset skikkelig? Når det først begynner og sote så kan det fortsette av denne grunn. Til meg hjalp det iværtfall samtidig som at jeg pusset hylsehals med stålull.

  6. Ja jeg har lest m67 sine innlegg. Bra som de er. Ligger nok ikke rett bak rifla da den hopper litt venstre. Men har skutt en del med tikka t3 i 6,5x55 og aldri hatt dette problemet. Riktignok en harris tofot. Kanskje den ikke er så følsom for dette.

  7. Dette virker å bli knallbra. Lurer på hva prisen blir. Mener dere at lys i msr retikkel gjør det lettere å sentrere kors under dagslys.? Tenker da unde jakt.

×
×
  • Create New...