Jump to content

SteveG

Members
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Battlehook 6.5 hadde jeg på min gen 5 19. Farga kornet med sprittusj. Et av de penere sikter til Glock mener jeg.
 2. SteveG

  Blykuler

  Har ladet noen tusen 45 acp med kuler fra blykula.com. Fungerte knall men det antar jeg kulene gjør fra de andre produsentene også. Kjapp til å svare på spm og kjapp til å levere.
 3. Glock 19 gen 5 passer i kassa ja.
 4. Noen som har testet siktet i overskriften? Har i senere år jaktet med zeiss hd5 5-25x50 og dette funker greit på valdet jeg jakter. Dette er imidlertid solgt så da er jeg på jakt etter annet sikte😃
 5. Min 625. Mener det er en 15 model. Denne skutt sittende med albuene i bordet. Tror helt sikkert revolver samler bedre om variabelen bak hadde blitt fjernet😀
 6. Hva anbefales mtp takhøyde?
 7. 9x19 og 45 acp må den godkjennes for.
 8. Webshop.benelli.se har jeg fått anbefalt?
 9. SteveG

  1911-tråden

  Et spm til:-). Fant ut at det fulgte med to fjærer. Satte i den lengste da det blir å skyte kjøoeammo her i starten. Tenkte å lade 200 grains blykuler etterpå. Er det da anbefalt å bytte til den lettere grønne fjæra? Brukerveiledningen anbefaler grønn fjær for semiwadcutterammo.
 10. SteveG

  1911-tråden

  Supert. Blir å prøve dette. Takker;-) Javisst mangler trophyen hingsten. Må vel trene litt ekstra for å kompensere for dette:-)
 11. SteveG

  1911-tråden

  Takk for tipsene. Tenker ikke bytte sikte med en gang og er vel ute etter en quick fix. Dvs skaffe noe som passer og få det på plass. Hva er evt. diameter på borr som bør brukes? Kan jo prøve seg frem sikkert men om noen vet så er jo det supert. Angående coltens magiske egenskaper så så jeg ikke mye til den under prøveskyting iværtfall:-)
 12. SteveG

  1911-tråden

  Holder på å skal handle en Colt gold cup trophy som første handvåpen:-) Denne mangler sprinten som holder fast baksiktet. Noen som vet hvor man får tak i slikt?
 13. SteveG

  Zeiss HT retikkel?

  Strekene går helt gjennom.
 14. Er kammeret pusset skikkelig? Når det først begynner og sote så kan det fortsette av denne grunn. Til meg hjalp det iværtfall samtidig som at jeg pusset hylsehals med stålull.
×
×
 • Create New...