Jump to content

SteveG

Members
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SteveG

  1. Hadde en Gold Cup hvor denne røk. Kjøpte 1/16 roll pin hos brownells i kurrant bredde som funket knall. Skjøt 1000 vi av skudd uten at disse røk før jeg solgte den videre.
  2. Battlehook 6.5 hadde jeg på min gen 5 19. Farga kornet med sprittusj. Et av de penere sikter til Glock mener jeg.
  3. Har ladet noen tusen 45 acp med kuler fra blykula.com. Fungerte knall men det antar jeg kulene gjør fra de andre produsentene også. Kjapp til å svare på spm og kjapp til å levere.
  4. Glock 19 gen 5 passer i kassa ja.
  5. Noen som har testet siktet i overskriften? Har i senere år jaktet med zeiss hd5 5-25x50 og dette funker greit på valdet jeg jakter. Dette er imidlertid solgt så da er jeg på jakt etter annet sikte
  6. Min 625. Mener det er en 15 model. Denne skutt sittende med albuene i bordet. Tror helt sikkert revolver samler bedre om variabelen bak hadde blitt fjernet
  7. Hva anbefales mtp takhøyde?
  8. 9x19 og 45 acp må den godkjennes for.
  9. Webshop.benelli.se har jeg fått anbefalt?
  10. SteveG

    1911-tråden

    Et spm til:-). Fant ut at det fulgte med to fjærer. Satte i den lengste da det blir å skyte kjøoeammo her i starten. Tenkte å lade 200 grains blykuler etterpå. Er det da anbefalt å bytte til den lettere grønne fjæra? Brukerveiledningen anbefaler grønn fjær for semiwadcutterammo.
  11. SteveG

    1911-tråden

    Supert. Blir å prøve dette. Takker;-) Javisst mangler trophyen hingsten. Må vel trene litt ekstra for å kompensere for dette:-)
  12. SteveG

    1911-tråden

    Takk for tipsene. Tenker ikke bytte sikte med en gang og er vel ute etter en quick fix. Dvs skaffe noe som passer og få det på plass. Hva er evt. diameter på borr som bør brukes? Kan jo prøve seg frem sikkert men om noen vet så er jo det supert. Angående coltens magiske egenskaper så så jeg ikke mye til den under prøveskyting iværtfall:-)
  13. SteveG

    1911-tråden

    Holder på å skal handle en Colt gold cup trophy som første handvåpen:-) Denne mangler sprinten som holder fast baksiktet. Noen som vet hvor man får tak i slikt?
  14. SteveG

    Zeiss HT retikkel?

    Strekene går helt gjennom.
  15. Er kammeret pusset skikkelig? Når det først begynner og sote så kan det fortsette av denne grunn. Til meg hjalp det iværtfall samtidig som at jeg pusset hylsehals med stålull.
  16. Supert. Takk for svar. Da er det vel nedskalert colt-15 skive som gjelder.
  17. Så 10 cm blir relativt reelt?
  18. Noen som kan si meg størrelsen på svarten det skal være på skivene?
  19. Hei. Hvor kjøpe pistolskiver til 15 meter bane? 22 lr.
  20. Hei. Kjappt spørsmål her. Passer limbsaver for sako 75 finnlight på sako 75 hunter? Den originale er alt for hard og glatt for 9,3x62 skyting:-)
  21. Ja jeg har lest m67 sine innlegg. Bra som de er. Ligger nok ikke rett bak rifla da den hopper litt venstre. Men har skutt en del med tikka t3 i 6,5x55 og aldri hatt dette problemet. Riktignok en harris tofot. Kanskje den ikke er så følsom for dette.
  22. Rifle er forøvrig r93 .308 win, hausken demper, 130 meters hold, norma jaktmatch,myk mose som underlag.
  23. Hei. Er det noen som har fått treffpunktforandring ved bruk av reim vs versa-pod.? Med to-fot treffer jeg 5 cm til høyre og 5 cm opp sånn ca. Noen tips?
  24. SteveG

    kahles 312i

    Dette virker å bli knallbra. Lurer på hva prisen blir. Mener dere at lys i msr retikkel gjør det lettere å sentrere kors under dagslys.? Tenker da unde jakt.
×
×
  • Create New...