Jump to content

skurtfaen

Members
  • Posts

    222
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by skurtfaen

  1. Det er sant, men som oftes er det snakk om at byfolkene bruker landbaserte fiske trålere og kjører igjennom hele terrenget og drar med seg alt av vilt som eksisterer. Men sannsynligvis tar man utgangspunkt i kvoter osv, så vil nok ikke byfolket være dem som tar ut mest uavhengig av hva det jaktes på, men derimot de som er mest ute på jakt.

     

    Men selvfølgelig er det som du sier, det er vanskelig å vite uten uttaks statistikken:)

  2. nå tar emner 10% , rommene 20%, og annonsene 70% av start skjermen

     

    Chrome osx. Men der var det plutselig ordnet :) har vært slik i noen dager.. at noen annonser, særlig safari annonsen ble gigantisk og presset alt til venstre.

  3. Noen som bruker noe tilsettningsstoffer når de speker fugler? da tenker jeg urter o.l

     

    Jeg har kun brukt salt, pepper og sukker i min speking, men tenkte det hadde vært artig å fått tilsatt litt mer smak på kjøttet. Noen som har erfaring med tilsetting av feks einebær eller lignende "smaks tilsetninger" for å få en mer spennende smak?

     

    Tips om hvilke tilsettinger og framgangmåte mottas med takk:)

  4. Hei folkens. Jeg har en strihåret dachs gutt på 10mnd, han har den siste tiden vist litt agrisive tegn overfor fruen i huset ang tyggebein han har. Vi har akkurat fått en unge som begynner å ligge på golvet ettervert å det bekjymmrer meg litt vist ungen skal komme borti beinet. er det noen som har vert borti det samme eller har noen forslag til hva jeg/vi kan gjøre?

     

    Svigersene har en strihåret dachs som er svært agressiv når det kommer til bein og andre ting som han tror "tilhører" han.. Ble selv bitt til blods av han en gang.. jeg ville latt være å gi hunden tyggebein eller noe som helst han kan forbinde med "sitt" framover hvis du har et små barn som kan bli utsatt istedet for å forsøke å trene det vekk.. En hund har ikke behov for noe som er sitt eget.. Men ellers er hunden til svigersene kjempe snill med både barn, andre hunden og voksne.

  5. noe interessant iår med fjellrypa i mitt terreng etter noen timer, var at de stakkars kyllingene visste ikke om dem skulle trøkke, fly, springe eller komme til meg. Av og til ble rypa bare stående 1 meter ifra meg og virka interessert i å slå av en prat. Desverre for rypa er neppe de andre rovdyra like snill som meg.

     

    Blir interessant utti oktober når de flokker seg sammen å se hvordan forholdene egentlig er i bestanden.

  6. Tror du får ringe veterinær på mandagen hvis det er ikke er bedre, evt imorra hvis du er rik. Kjipe greier :/

     

    Men høres rart ut at hunden skal ha blitt døv med mindre den ble veldig utsatt for lyden, som feks at den satt ved foten din når du skjøt.

  7. trur han som står bak den bloggen har mange årsverk foran seg hvis han skal henge ut jegere..

     

    derimot melder man slike saker til politiet og slettmeg.no

     

    Men er en ide at hvis dette faktisk er personhets så bør man vite det på forhånd.. kan jo alltids være at han det er bilder av selv har laget bloggen..

×
×
  • Create New...