Jump to content

_GroundControl

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

_GroundControl's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk igjen! Føler meg som en skikkelig amatør her, men OM jeg ikke klarer å få tak i kraft, hvor mange buljonger skal jeg bruke per l vann?
  2. JO takk igjen, men blir det ikke litt lite til 5 personer (som spiser relaitvt mye)? skal jeg dubble? Skal se om jeg finner kraft i morra.
  3. Dæven, detta kan dere. Er redd for at det er dårlig med jærngryter der borte ellers skulle jeg nok prøvd på fat_dog sin. Den til skytterenka ser temmelig god ut, er det noen som har ca mål? Er ganske ny på hjemmesauslaging og er redd for at jeg kan bomme fælt. Jo bedre detaljert oppskrift jo bedre. På forhånd takk! Skal rapportere tilbake på søndagen hvordan den ble!
  4. Det nylig opprettede "Lillehammer ølsmakarlag" (medlemmer er 5 stakkarslige studenter) skal ha elgestek til middag på lørdagen som kommer, problemet er jo selvfølgelig at vi ikke har noen ideer på sauser vi kan lage og føler at rein toro blir litt feil. Tilbehør blir nok kun poteter og ovnstekte oppkutta gullerøtter (alt fra egen gård). Tilbredinga av elgen blir salt og peppra på utsiden før den skjæres opp og legges i smørbruna steikepanne og tas RETT fra panna til tallerken. Det har blitt foreslått toro kantarell og bytte ut melk med fløte og ha i litt (billig) rødvin. Selv har jeg hatt god erfaring med rein toro [bærne] (aner ikke hvordan jeg staver det) men tror det finnes mange bedre sauser der ute. Husk på at vi steikemetoden lukker for muligheten for å ta krafta (?) fra elgen når den er ferdig stekt og bruke den i sausen og at vi ikke har så god råd. På forhånd takk!
×
×
  • Create New...