Jump to content

Moldvik

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About Moldvik

  • Birthday 08/30/1991

Moldvik's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Se her ja. Her kommer det stadig nye navn. Det er sikkert noe av problemstillingen min. Jeg kjenner til alt for lite av håndvåpen. Kjenner liksom bare til de største merkene. Og som sagt, jeg skal til å begynne med dette, så å sikte høyt er sikkert ikke nødvendig. Jeg trenger jo ikke toppmodellen av Beretta (Hva nå enn det måtte være). Et brukt våpen går helt fint å starte med for min del. Og jeg vil tippe budsjettet mitt vil ligge på 4000 til 6000 kroner. -Jeg vet man kan få pene Glock'er for dette hvertfall. Det sies jo at et Glock 17 løp har klart 300 000 skudd uten å ha blitt ødelagt. Men at snittet ligger på rundt 100 000. Så når man kan kjøpe en brukt som har gått 600 skudd, så er den vel å regne som ny? Har kikket litt på 19-modellen, da jeg tror denne kan passe bedre for mine små hender. Men ser det finnes egne tråder her inne for de forskjellige merkene, så jeg kan sjekke ut mer der. Men kom gjerne med andre typer våpen enn de jeg har listet, i prisklassen 4000 til 6000 kroner. Så har jeg litt å kikke etter, da jeg ikke vet hva som finnes.
  2. Hei igjen. Jeg visste noenlunde hva slags svar jeg kom til å få. -Dette med å klå, prøve ut og finne en som passer meg. Sånn er det med alle våpen. Jeg vil ha noe som er driftssikkert, noe som tåler litt og som man kan gjøre enkle modifikasjoner med. Som bytte av sikter, grep, avtrekk osv. (Det står vel egentlig Glock imellom hvert ord, i setningen over)... Jeg bor i Kongsberg, og lokal våpenforhandler har ikke så store utvalget håndvåpen. Han har noe brukt og han kan skaffe på bestilling. Men han har ikke nok i butikken til å bli klok på. Så hvis noen veit om et sted i nærheten av Kongsberg som man kan få kjent på litt forskjellige modeller, så hadde det vært fint. -Jeg har jo god tid på meg til å finne noe jeg virkelig liker.
  3. Hei. Det var meningen at det skulle være et punktum der. Jeg bare kalte det taktisk da jeg ikke visste hva det het. Jeg mente ikke taktisk IPSC. Men da vet jeg at det kalles dynamisk. Har som du sier, heldigvis 6 måneder på meg til å prøve litt forskjellig. Men jeg hadde liksom forelsket meg litt i XD'en, selv om jeg aldri har tatt i den engang.
  4. Heisann. Jeg har lett litt etter tråder som kan hjelpe meg, men jeg finner ikke alle svarene. Det begynte med at jeg prøvde en gammel GMC i .22lr. Og så var det gjort. Jeg ble bitt av basillen... -Som med rifle, hagle, langhold, jakt etc... Poenget mitt er at jeg trenger litt hjelp til hva jeg skal se etter. Jeg begynner i pistolklubben for første gang til mandagen, så jeg kan så godt som ingen ting om håndvåpen. Jeg har lest litt rundt, sett videoer, og dere kjenner sikkert til hvordan det er... Den ene sier ditt og den andre datt. Når og hvis alt går i orden med søknader osv (jeg kjenner til prosessen), tror jeg per nå at jeg ønsker å skyte ?''taktisk''? IPSC har jeg sett en del av på youtube og det virker moro. Men jeg veit ikke helt hva slags miljø det er i nærområdet enda. Uansett, til det viktigste. Jeg ser at gutta på nett ofte bruker Smith & Wesson M&P, Springfield og Glock 17, 19 osv. Hvilket av disse egner seg best for en som har lyst til å drive den skyting jeg har nevnt ovenfor, for en nybegynner? Jeg ser for meg .22lr og 9x19mm. Kom gjerne med alt av tips dere besitter. Alt fra våpen, til hva jeg burde tenke på som nybegynner. Stevner og miljø for dette i Norge osv. På forhånd takk.
  5. Moldvik

    Marco Polo sau

    http://youtu.be/MLEl0H4ctsE?list=UUBj_3 ... 9wekwNWp4g
×
×
  • Create New...