Jump to content

Lobo-T

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lobo-T

  1. Jeg ser at dette er en gammel tråd som er hentet fram igjen. Men kan ihvertfall legge til at min PPQ M2 passer i Bergen sportskytterklubbs eske. Jeg har dog ikke kontrollmålt esken...
  2. Tror ikke det er mulig. Fra http://www.ipsc.org/classification/whatis.php" target="_blank: "Remember, you must have an IPSC Alias registered at IPSC Headquarters before you can have your scores entered."
  3. Den første linken din sier jo også "However, I’ve sometimes heard people claim that even a 3 dB volume change is only just noticeable." Og nå var vel poenget her at 3 dB ikke er så mye, om grensen for det merkbare går på 1,2 eller 3 dB tviler jeg på om er så veldig intressant når det gjelder et rifleskudd.
  4. Ja, decibel er en logaritmisk skala. Og 3 dB er en dobling av lydtrykket, eller effekten om du vil, ikke opplevd lydstyrke. Hørekurven for det mennesklige øret er også logaritmisk. Og 3dB er omtrent den minstre forandringen som kan oppfattes.
  5. Punkt 17 i appendix D5 forteller deg hvilke modifikasjoner som er tillatt å gjøre. Der står det blandt annet: 17.2 Replacement barrels, provided the barrel length, weight and profile are the same as the OFM standard; Altså, nei. Du kan ikke ha et kortere løp enn levert fra fabrikken.
×
×
  • Create New...