Jump to content

Pakkdyret

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Pakkdyret's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har aldri hatt problemer med mine Syncro High, ikke en dag med inngåingsproblemer. Jeg bruker riktignok alltid 2 par sokker i skoen, sommer som vinter. "Liner-sokken" og "Bushmaster" til Lundhags, fungerer utmerket. Tips kan være å bruke sportstape på hælen i den første perioden, bruker konsekvent dette når jeg skal ta i bruk nye tursko og skisko. Har også en litt tykkere innleggssåle. Dette er sikkert helt avhengig av lesten, men passer altså mine føtter utmerket. Har hatt mine i 4-5(?) velbrukte(!) sesonger nå, det blir nok et nytt par med Syncro når disse nærmer seg utløpsdato..
  2. Det er klart man skal jakte etter de gjeldende reglene for hvert enkelt område. Vi fulgte selvsagt informasjonen vi fikk fra kortutsteder når vi var i Sverige i høst, ingen grunn til å risikere noe ut fra vag informasjon fra turoperatør. Det var av den grunn jeg ville lufte dette på kammeret, om det var noen som hadde tilsvarende opplevelser/opplysninger. Ser av tilbakemeldingene at vi gjorde rett i å følge anvisningene fra kortutsteder, og dette vil også bli gjort ved kommende turer. Takk for tilbakemeldinger.
  3. Gleder meg til å se denne filmen, den første var ihvertfall verdt pengene. Trailern er også med på å bygge opp forventningene. Vil filmen bli solgt på Villmarksmessa på Lillestrøm eller er det kun ved bestilling?
  4. Hei. Ser på forumet at det er en god del som jakter etter skogsfugl/rype i Sverige. Lurer derfor på et spørsmål i forhold til valg av områder i länene. Har fått et par motstridende beskjeder som kan være greit å ha avklart før høsten kommer sigende igjen. Når man kjøper jaktkort i et spesifikt jaktområde, f.eks HO8 i Jämtland, kan man da jakte på andre områder samme dag eller gjelder dette kortet kun på det spesifikke området? Det var en turoperatør i Norge som sa at jeg kunne jakte i andre områder når jeg hadde løst kort for et område i länet, men stedet hvor jeg kjøpte kortet sa at kortet gjelder ene og alene dette ene området. Turoperatøren mente at betegnelsene i de spesielle områdene var kun i rapporteringsøyemed. Det er vel mest nærliggende å tro at det er kortutsteder som vet best, men synes det er greit å lufte temaet på forumet. Hvordan oppfatter dere dette?
  5. Hmm, ikke vært borti det problemet faktisk. Men det skal sies at jeg vel har relativt voksne hender så grepet er ganske godt. Men ser absolutt problemstillingen.
  6. Har sjelden problemer med akkurat dette, men jakter riktignok stortsett småvilt med hagle. Kan selvsagt være noe knotete hvis jeg skal bruke løpsvelgeren, men har gått greit sålangt ihvertfall. Kan nok være litt glatt hvis en ikke har godt tak på hagla da..
  7. Stemmer det som PederK skriver, det er de gamle i tovet ull jeg er ute etter. Hel tommel, samt 2 hull inne i håndflaten.
  8. Østengen: Jupp, bruker disse store deler av jakthøsten da de holder hendene mine varme uansett værforhold. Dette samtidig som jeg har full kontroll på skytefingeren, noe jeg ikke kan påstå jeg har med mange andre jakthansker på markedet. Ikke akkurat mye varme i de fleste jakthansker i bløtt høstvær, da mener jeg selvsagt de alternativene hvor du har en viss følelse med hvor avtrekkeren er. PederK: Hehe, takk for tilbudet, men hjelper dog så lite. Hvis det er noen som har tips om noen jakthansker el som de er veldig fonøyde med så tar jeg gjerne mot tips. Er jo greit å se på alternativene når disse viser seg etterhvert vanskelig å få tak i.
  9. Heisann. Er ute etter Forsvarets Pulsvarmere, dvs de de tovede fingerløse vantene de har hatt en årrekke. Har sjekker forsvarsbrukt, miltrade og flere andre. Har også vært på flere utsalg av forsvarets overskuffsmateriell, også dette uten hell. Noen som tilfeldigvis vet hvor en kan finne disse? Forslag mottas med takk!
×
×
  • Create New...