Jump to content

Waco

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Waco

  1. Var i kontakt med Gjensidige nå og forhørte meg om NJFF avtalen. Det vil for min del bli dyrere med NJFF "rabatt" en uten, siden jeg allerede har 3 forsikringer hos Gjensidige har jeg max rabatt! Kjedelig at NJFF ikke informerer bedre om dette.
  2. aaaugust : I can put a round through a flea's ass at two hundred meters.. Var det kanskje Dr Emmet Brown?
  3. I min x-bolt 308 bruker jeg 180g S&B til trening.. Rimelig ammo som går snorbeint hver gang. Til hjortejakta sverger jeg til 180g Federal Fusion. Bruker aldri nato ammo siden jeg får blytung hevarm.
  4. Bruker djuice tvillingkort i mitt uovision 565! Fungerer fint.
  5. Bruker Federal fusion 308 - 180grains i x-bolt SS med Hausken demper! Kula går der jeg sikter hver gang så presisjonen er ikke å klage på. Har brukt fusion på hjort i flere år og har ingen grunn til å bytte ammunisjon!
  6. Står litt her ; http://www.toll.no/templates_TAD/Topic. ... anguage=no Og litt her ; http://www.lovdata.no/cgi-wift/ldles?do ... tml#map014
  7. "§ 80 Oppbevaring av ammunisjon Uten politiets tillatelse er det i samme husstand forbudt å oppbevare mer enn 10 000 patroner håndvåpenammunisjon eller 15 000 patroner håndvåpenammunisjon hvis minst 5000 patroner er i kaliber .22 long rifle eller .22 short. Ammunisjonen skal oppbevares nedlåst i særskilt skap, skuff eller tilsvarende låsbare innretninger, atskilt fra våpen. I FG-godkjent sikkerhetsskap, eller i skap med høyere sikkerhetsnivå, kan det sammen med våpen oppbevares det antall patroner som er godkjent av skapprodusenten etter retningslinjer gitt av Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap. Hvis skapet ikke er særskilt godkjent for oppbevaring av ammunisjon, kan det ikke oppbevares mer enn 2000 patroner i skapet.
  8. Da er det vel min tur å skrive i denne tråden.. Kjøpte meg i vinter en ny X-Bolt 308 SS me zeiss kikkert og hausken demper. Hærlig børse å skyte med! Prøvde et natoskudd her en dag, står stempla ra-41-86 på hylsebunnen. Rifla likte dårlig nato ammon, kamra fint og lett men blytung hevarm når hylsa skulle ut. Så det blir ikke mer en det ene nato skuddet. Men har fyrt av 70 S&B patroner, 180grains. Det ble nok med 1 klistrelapp midt i tiern med 4 skudd på hundremetern med tofot og demper. Så denne ammon virker det som børsa liker svært godt ! Prøvde også med federal fusion 180 grains jaktammo, denne gikk 3cm til høyre for 10ern i samme høyde. Svært fornøyd hittil uten å ha prøvd noe annen ammo i denne børsa. Er ivertfall grisefornøyd med x-bolten foreløbig.. Rista litt på hausken dempern i sta og hørte litt rasling inni der, har kun skutt 60 skudd med demper.. Noen som vet hva det kan være?
  9. Hørest moro ut, kor på sunnmøre ?
×
×
  • Create New...