Jump to content

fabarm lion hunter

Members
 • Content Count

  220
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About fabarm lion hunter

 • Birthday 12/08/1981

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Helt riktig,men tror ikke det er noe feil med sikringa. den flyttes langt nok,men den treffer leppa og stopper. er snakk om at leppa eller searlifteren er 1/2mm for høy eller lav..
 2. På dette bildet er sikringen av. litt tidlig med ny hagle når den ikke har skutt mer enn maks 1000skudd og er 6-7år gammel..
 3. Fikk trøbbel på bana i dag da hagla plutselig ikke ville avfyre skudd. Avtrekkern var bare «løs». Tok av kolba og ser at «hammern» ikke treffer «hanan» slik den skal. Går ikke inn i sporet. Er det noen som har vært borti dette før?
 4. Skal handle ny tikka t3x lite,men hvilken optikk skal man velge? har 3 tilbud stående med 3 forskjellige kikkerter til samme pris. Hva ville dere gått for? -Nikko stirling diamond 3-12x56 -Zeiss Terra 3-12x50 -Leupold vx-1 3-9x40 matte duplex skal brukes til rådyrjakt for det meste.
 5. Skal handle ny tikka t3x lite,men hvilken optikk skal man velge? har 3 tilbud stående med 3 forskjellige kikkerter til samme pris. Hva ville dere gått for? -Nikko stirling diamond 3-12x56 -Zeiss Terra 3-12x50 -Leupold vx-1 3-9x40 matte duplex skal brukes til rådyrjakt for det meste.
 6. Noen her inne som vet noe mere om den nye avtalen NJFF har inngått med gjensidige på forsikringer, da spesielt hunder? http://www.njff.no/portal/page/portal/njff/nyhet?element_id=238128108&displaypage=TRUE
 7. noen som har hatt trøbbel med å få koblet dc50 til pc? får bare beskjed om at den ikke kan koble til og at noe er feil med enheten.. samme på begge båndene. håndenheten funker fint...
 8. noen som vet hvor mange minusgrader dc-50 og 320 skal tåle? min 320 sluttet å virke i minus 10 forrige helg.. kom seg igjen når den kom inn i varmen..
 9. Idag døde den håndholte 320 under batteriskift i 10minus.. batteriene va varmt oppbevart på innerlomma,men funka ikke.. Etter en halvtime inne i varmen så funker alt fint igjen.. 320 bør vel tåle litt mer enn -10?
 10. Min 14dager gamle dc50 døde helt plutselig under jakt idag. Fikk inn hunden og sjekka og halsbåndet var skrudd av og nå får jeg ikke slått det på igjen.. tar heller ikke lading. Noen som har vært borti dette? Bli vel og kontakte forhandler over helga..
 11. noen som vet om man kan få overført all info man har lagret i kartet på 220 over til den nye 320?
 12. Hvor i terrenget har du prøvd lykken? Bra med fjellrype på toppene, lirypa er litt mere tricky å finne uten lokalkunnskap.
 13. Ser mange her på forumet skriver at det er ulovlig å bruke amerikansk utgave av astro i norge. Står dette nedfelt i noen lover og regler? Søkt litt på nett,men finner ingenting om dette.. Er det lov å importere fra usa eller kan man risikere å bli tatt for dette? Eller er det den klassiske at man har lov å kjøpe,men ikke bruke?
 14. noen som vet hvordan reglene er ved utlån av dobbeltløpet hagle til person som har jegerprøven,men ikke våpenkort på tilsvarende våpen? skal ha med meg en kompis på rypejakt,men han har ikke kjøpt seg hagle enda, så han skal låne en av meg. holder det å skrive en utlånserklæring på dette?
 15. Fikk bukken inn på ca100 m etter 20 min på post. Kom små joggende langs jordekanten..kikka i min retning, ble borte bak en liten kul og så den aldri mere. . Dro ned igjen i tetta mot der den kom fra...mulig den ble var meg,men virka ikke helt slik. .hva tror dere? Ikke en lyd fra bukken. Om han ikke prøvde å gå rundt meg. Regner godt så tar en liten pause i bilen og håper det roer seg litt.
×
×
 • Create New...