Jump to content

Crankshop

Members
  • Posts

    243
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Crankshop

  1. 3 timer siden, M67 skrev:

    Her er vi iallefall enige.

    Jeg har aldri klart å ødelegge en kikkert (uten å demontere den... ;) ) så jeg satser på at Deltaen er solid nok. Jeg gikk for skarpt bilde, og solgte den siste Vortexen min. Jeg har allerede lyst på en ny - kanskje en 3-18. Egentlig vil jeg ha en SuB 5-20 til, men det var de pengene da...

     

     

    K

    SuB 5-20 😍😍😍

    Vortexen er bygd som en tanks. så juling tåler den ihvertfall @pererik! Fornøyd med min til sitt bruk. Men den har startet og kødde med okular/paralakse. blir liksom aldri bra. Så må få sendt den inn..

  2. På 22.9.2019 den 20.12, pererik skrev:

    Jeg må dessverre fraråde Delta Stryker 4,5-30x56 Snakker nå om versjon 1. Jeg har en som kun fungerer som bokstøtte etter at det dårlige konstruerte tårn-lokket ga seg. Det er tilsynelatende laget i støp aluminium og har slik tusenspor som tåler minimalt. Mitt og en kompis sitt har vært slarkete fra det var nytt. Mitt løsnet til slutt, og da fikk jeg beskjed fra importør at dette ikke var en garantisak. Jeg fikk likevel kjøpe et nytt(sick) men det var akkurat like dårlig, og så brukt ut. 

    Nå finnes de ikke å få tak i og jeg tror jeg venter på at fabrikken skal lage et nytt. 

    Versjon 2 av denne kikkerten har med god grunn fått oppgradert tårnet, men jeg hadde i verden turt å kjøpe dette merket igjen, fra en produsent som ikke tar kundene mer på alvor enn dette. 

     

    Nå er det vel dessverre flere som sitter med den erfaringen av kundeservice når det kommer til ting som opplagt burde være garantisaker. Nei da må det være bedre og handle fra en litt mere "seriøs" forhandler og heller også blø noen kroner ekstra då noe som er bedre. Man kan enkelt si det slik. Delta stryker er IKKE bygd for klimaet som er her nord. Når du nærmest må bruke tang for og justerte paralakse på vinteren så er den ihverfall strøket ut av min liste... Bare mine tanker..

  3. Har 20 Moa skinne + 20 Moa i spuhr montasjen med samme kikkert på Stillern min og det går helt fint. Men du trenger nåkk ikke tilt i montasjen også for og komme ut til 12-1400 meter

  4. Så jævlig bra svart!!! [FACE WITH TEARS OF JOY] nei stå på! Dette er en type skyting som trigger mange av oss!! Og neste gang bør ryggen min spille på lag, for jeg skal være med! Håpa til siste slutt at jeg skulle klare og komme meg nedover men dessverre hadde kroppen andre planer..

    Men er utrolig gla for at vi har ildsjeler i dette miljøet. Det er akkurat som John Olav og Rino er for oss i nord. Samt svenskene i Tromsø. Vi trenger det! STÅ PÅ! :)

  5. [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][THUMBS UP SIGN][THUMBS UP SIGN][WHITE UP POINTING INDEX]️[WHITE UP POINTING INDEX]️

     

     

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. Kjærringa har denne stokken på sin i 308 og den fungerer veldig bra så lenge du ikke legger for mye press på 2-foten. Hennes går bokstavelig talt hull i hull på 100m så lenge skyttern gjør sitt. Men det er jo med bra hjemmeladd ammo.

  7. Ja har opplevd det. Fikk helt mystiske treff ca 1MIL fra der børsa bruker og treffe. Skjønte ikke hvorfor.. Så igjennom demperen og den var raggete innvendig.

    Kjørte på med solvent og bronsebørste. Ut og teste og da var alt som det skulle være igjen. :) så nå skal jeg demontere demperen helt og gi den en tur i ultralydvasker! Og det skal jeg gjøre med jevne mellomrom. :)

     

     

    Sent from my iPhone using Tapatalk

×
×
  • Create New...