Jump to content

Crankshop

Members
 • Content Count

  243
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Crankshop

  Optikk til PRS?

  SuB 5-20 😍😍😍 Vortexen er bygd som en tanks. så juling tåler den ihvertfall @pererik! Fornøyd med min til sitt bruk. Men den har startet og kødde med okular/paralakse. blir liksom aldri bra. Så må få sendt den inn..
 2. Crankshop

  Optikk til PRS?

  Nå er det vel dessverre flere som sitter med den erfaringen av kundeservice når det kommer til ting som opplagt burde være garantisaker. Nei da må det være bedre og handle fra en litt mere "seriøs" forhandler og heller også blø noen kroner ekstra då noe som er bedre. Man kan enkelt si det slik. Delta stryker er IKKE bygd for klimaet som er her nord. Når du nærmest må bruke tang for og justerte paralakse på vinteren så er den ihverfall strøket ut av min liste... Bare mine tanker..
 3. Vil heller si at den var ganske jevn med den gamle lot'en med n570. Men den n-570 som er nå er kjappere en retumbo. Samme ladning med er sikker med retumbo gir hylseseparasjon etter et par ladninger med n570
 4. Retumbo er ikke raskere en n-570. Har begge delene så det vet jeg.
 5. Har 20 Moa skinne + 20 Moa i spuhr montasjen med samme kikkert på Stillern min og det går helt fint. Men du trenger nåkk ikke tilt i montasjen også for og komme ut til 12-1400 meter
 6. Har muffe på Stillern min i 300wm og det fungerer upåklagelig! Blir muffe på min rem 700sa også nå. Den har ei shilen 308 pipe nå som blir tilpasset muffa og får i tillegg en 6,5x47 pipe.
 7. Hvor mange løp skal du brenne på di hylsene? Har ikke noe og utsette på holdbarheten på rem hylsene.
 8. Bruker bare remington hylser og er veldig fornøyd med di. Utrolig gjevne i vekt
 9. Testen var latterlig! Tror faktisk det er en av di dårligste kikkert testene jeg har sett!!
 10. Handlet fra astro. [sMILING FACE WITH SMILING EYES] men husk at du får toll regning når det blir over 500kr
 11. Har disse på 2 av mine Vortexer og er kjempe fornøyd!! BC sluttet jeg og bruke fordi di tålte jo ikke noe!
 12. Har had mye forskjellige kikkerter. Blandt annet Zeiss. 4 av 5 er Vortex nå. Fra billig til dyrest. Og den siste er en IOR. Og kan virkelig ikke klage på garantien til Vortex. Den er RÅ!!!!
 13. Crankshop

  NM Langhold

  Så jævlig bra svart!!! [FACE WITH TEARS OF JOY] nei stå på! Dette er en type skyting som trigger mange av oss!! Og neste gang bør ryggen min spille på lag, for jeg skal være med! Håpa til siste slutt at jeg skulle klare og komme meg nedover men dessverre hadde kroppen andre planer.. Men er utrolig gla for at vi har ildsjeler i dette miljøet. Det er akkurat som John Olav og Rino er for oss i nord. Samt svenskene i Tromsø. Vi trenger det! STÅ PÅ!
×
×
 • Create New...