Jump to content

HolyMc

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

HolyMc's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Du har veldig rett i mye av det du skriver her Lawman, og jeg skjærer for all del ikke alle over samme kam, men som du nevner så finnes denne praksisen mye godt i sør-afrika der jeg har mine erfaringer fra. På spm om gitte arrangør, så har jeg forstått det slik at navngiving av sådan helt automatisk fører til stenging av tråder, men PM sendes
  2. Jeg har selv opplevd, sett og erfart det jeg her hevder, på storviltjakt i afrika. Forøvrig så registrerte jeg det samme når det gjelder Hr. Rosens reaksjon på denne jaktturen, noe som egentlig bare skulle mangle ut fra resultatet. Og at det gir endel arbeidsplasser er også riktig ( hvis dette gir oss bedre samvittighet)
  3. Jeg satt og så på programmet igår kveld, og fikk en nokså emmen smak i munnen når det frontes nokså åpenbart at trofejakt i afrika hjelper "alle de stakkars sultne barna" For de av oss som har vært i afrika, så vet vi at det meste dreier seg om profitt, profitt og atter profitt til outfitterne og reisearrangørene. Dyrene blir kjøpt inn på auksjon, satt ut i en grisdiger hegn og jaktet på av jegere med utagerende eventyrlyst og halvstinn pengbok. Vi kjøper mye godt en illusjon, og kjøttet blir solgt videre til en forhandler. Det er vel de aller færrreste som tenker på å gi dette tilbake til afrikas sultne befolkning. Det er overhengende mulig at akkurat denne karen faktisk driver bedriften sin/jakta si på denne humanitære måten, men jeg velger å tro at han i så fall er ganske så ensom i måten å forvalte utbytte på. Dessverre.
  4. Ergo så var novahunt frikjent fra tiltalen Jeg forsto ikke helt dette. Hvorfor trenger ikke du være medlem? Ja, vennligst forklar oss dette! Skjønner heller ikke hvorfor.
  5. Nei, noen mener vel at det er bedre at verden bedras ET STORT slag slåes for RGF tilknyttet arrangører.
×
×
  • Create New...