Jump to content

Ingenkjennermd

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ingenkjennermd's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Pakketilbuda til Jaktdepoet er billige. De beste lokkefugla er FUD,de får du hos jaktogdvd.
  2. Ja,la de endelig gjøre det.....
  3. Skjønner ikke hva du mener,men det med navn må du holde deg fast på: Jeg er med i et bilforum og der er det 3 stykker som "kaller" seg Frode i samme tråd om restaurering! Setter mer tvil i hvofor du prøver å fjerne fokus fra tråden? Er du enig eller uenig i trådspørsmål?
  4. Oppfordrer deg til å legge ut tråden igjen,viss du mener at den kan brukes til å gi oss informasjon om selskaper som ikke bør brukes! Tror ikke styret sletter slikt, det er kammerets interesse å bli advart mot useriøse aktører. Ingen i styret har svart på spørsmålet foreløpig........ Sist vi prøvde oss med en tråd om dette, blei tråden stengt av Kammeret og sletta, vi tråkket visst opptil flere på tærne... Vi orker ikke bruke mer energi på dette, men synes forsåvidt at hele jeger-Norge burde bli advart mot useriøse arrangører. Når dette ikke lar seg gjøre i det offentlige rom, bør man sikre seg ved å bruke seriøse arrangører, som også er medlemmer i RGF... Da har man iallefall en sikkerhet i bakhånd,når reisearrangøren gir fullstendig f... i sine kunder når turen er kommet i gang, og heller ikke er samarbeidsvillig i etterkant.
  5. Nå er det slik at i Norge er det påkrevd å være med i RGF (Reisegarantifondet) for å kunne arrangere jaktreiser. Selv om jeg som mange andre tenker at RGF er en begrenset trygghet, er det jo lovpålagt. Hverken Rauma jakt og fiskereiser eller Novahunt er registrert i RGF. Donner er jo svært ivrig i å markedsføre jakten sin,mens Novahunt er annonsør på kammeret. Er vel kun Stubberød her inne som er med i RGF. Bør vel være kammerånd og kreve at selskaper følger loven for å kunne annonsere her? Nå som dere blir klar over dette,er jeg spent på hva dere tenker om dette? Vi kan godt ha en diskusjon for og imot RGF,men er mest spent på hva styret tenker om disse aktører? Joda,de kan sikkert være trygge som banken selv,men regelen er der og det er vel ikke mange som kjører bil uten sertifikat heller,fordi de er så flinke at de ikke trenger det.. Loven er der,dermed bør det være hard justis på dette.
  6. Kjøpte en vortex fra jaktfall dnne uken. Den er imponerende skarp i skumring,sjekket mot en vx2 leupold 2 kvelder på rad nå,den er veldig mye bedre enn leopold ihvertfall. virker meget solid og har lys. Andre her med erfaring på disse? Den kostet 5995 Viper PST 4-16x50 EBR-1 MRAD Reticle Roger.h.
×
×
  • Create New...