Jump to content

Karl von Münchhausen

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Karl von Münchhausen

  1. Jaja, det kommer vel her også. I Norge har vi jo så lavt skatte- og avgiftstrykk at vi tåler jo noen tusenlapper ekstra i året.
  2. Jeg har sett dette bli hevdet tidligere uten at jeg har sett noen dokumentasjon på dette. Da vil jeg gjerne at du dokumenterer at skattetrykket i Norge er så lavt, med følgende forbehold: * Alle avgifter i dette landet skal regnes sammen med skattene, bilavgifter, bompenger, alkoholavgifter, dokumentavgift, MVA, arveavgift, eiendomsskatt, formueskatt +++ * Det er ikke interessant for meg hvor mye det totale skattetrykket er i % av BNP. Det som er av interesse er hvor mange prosent av pengene mine jeg får beholde etter skatter og avgifter. Jeg tror man skal være rimelig hjernevasket for å hevde at det totale skattetrykket er lavt i Norge, men værsågod, dokumenter det og jeg skal i såfall bli gledelig overrasket.
  3. Jeg synes forslaget er helt topp, men det manger fortsatt noen punkter: Jeg mener at ordfører og partiledere i kommunen burde skrive under våpensøknaden, i tillegg til den lokale krisesenterlederen og Ottar. Kanskje Nattravnene og Jenteforsvaret også burde gå god for den enkelte søker.
×
×
  • Create New...