Jump to content

Marlo

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Marlo's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har selv en ilder (og et par kompiser med ildere) som jeg har lyst til å teste ut i jakt på vånd. Om noen i Vestfold (helst Sandefjord/Larvik, men kan også kjøre lengre) sliter med vånd så er det bare å ta kontakt. Kan jo ikke garantere noe, da jeg aldri har brukt dyra i jakt før, men ildere er omtalt som det mest ultimate rovdyret, og instinktene slår seg nok på rimelig fort når de lukter et byttedyr
  2. Tar til meg alt dere sier her. Jeg heller litt mot å vente litt med å kjöpe våpen og se om jeg finner en s&w m41 brukt (eller et annet våpen) og heller fortsetter å leie frem til da. Lett å bli veldig gira når man endelig kan kjöpe eget våpen, og vil helst ikke ende opp med noe jeg bare er halvfornöyd med.
  3. Er det forresten alluminiumsramme på den s&w 22a?
  4. Takk for tipset. Må nok printe ut noen annonser fra Finn.no og ta det med ned til klubben slik at jeg kan få litt hjelp til hvilket våpen jeg burde kjøpe.
  5. Lei av skytingen blir jeg nok ikke, men jeg ser den at man kan få gode våpen billig og brukt. Skal ned på klubben til uka, så kan se om jeg får tatt meg en prat med noen av dem.
  6. Takk for svar så langt. Skal til butikken deres så jeg får tatt litt på den för jeg bestemmer meg. Har tenkt på det å kjöpe brukt også, men er rett og slett litt redd for å få noe som er dårlig med tanke på at jeg ikke kan så mye om våpen selv og ikke vet hva jeg skal se etter. Vil ha et enkelt våpen som jeg kan trene med et par kvelder i uka og som ikke gir meg noen problemer av noe slag.
  7. http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=462 Er dette et greit våpen for en nybegynner? Skal søke om våpenlisens på mitt første våpen neste uke, og har enda ikke klart å bestemme meg for hva slags våpen jeg vil ha. I tillegg er lommeboka ganske vrang, så under 3000kr er jo ganske lokkende. Jeg har ikke mye greie på våpen, og trenger et helt enkelt våpen til vanlig trening på klubben i tillegg til at jeg kanskje vil melde meg på noen konkurranser etterhvert. Vil jo sikkert gå til anskaffelse av flere våpen senere når jeg har mer erfaring, et som kanskje egner seg godt til konkurranser dersom det er noe jeg vil drive med og et våpen av tyngre kaliber for omvekslingens skyld. Dersom dette våpenet ikke er noe særlig, hvilket våpen kan dere da anbefale av 22.kal pistoler?
×
×
  • Create New...