Jump to content

Khitryi

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Khitryi

  1. Khitryi

    Laika

    Er det noen her som har tips om steder for løshundjakt på villsvin i Sverige? Jeg har kontaktet noen steder i Sverige, hvor jeg nå venter på tilbakemelding. Bl.a. Johannishus Gods ved Ronneby, der jeg var og jaktet vanlig posteringsjakt i slutten av mai. De to andre jeg har kontaktet er Liljenäs Natur & Fritid i Småland og Risebo Fritid i Kronoberg. REL "Ms. Norway" er klar for å kjøre litt villsvin igjen Det ble to dager ved Liljenäs Natur & Fritid i Småland
  2. Khitryi

    Laika

    Et par bilder av Russisk-Europeisk Laika. Etter å ha vært ute og gravd i snøen kom hun tilbake med rosa poter. En forfengelig REL tispe på ett år Russiske linjer via Finland og en av de som Echo nevner overfor.
  3. Ok. Jeg skal høre med importør. Ble ikke altfor imponert sist jeg henvendte meg der, men skal gjøre et forsøk.
  4. Jeg har og samme problem med en Benelli Cordoba. Dvs at den veksler relativt greit med leirdueammo, noen få ganger den ikke veksler ordentlig og hylsa blir sittende igjen i utkastet. Derimot veksler den ikke i det hele tatt med bly-leirduepatroner. Absolutt ikke en sjans. Jeg er og skyter figursti inne i mellom, og der brukes alltid blyhagl pga rikosjettfaren. Jeg vil svært gjerne høre om erfaring med "light load recoil springs". Har foreløpig sluttet å bruke Cordoba'en siden det er litt upraktisk å veksle manuelt, og bruker for tiden en god gammel Remington 1100 på figursti. Har og fått tips om å kutte i rekylfjæra, men har foreløpig vegret meg mot å gjøre det. Vil heller ha en alternativ fjær.
  5. Khitryi

    Minkjakt

    Jeg har lest endel om minkjakt her inne, og må si jeg har lyst til å prøve å jakte med hund. Det jeg lurer på er våpenvalg. Ser at det kan lønne seg å ha tilgang til både rifle (22LR) og hagle ved minkjakt. Jeg har en Savage kombi i våpenskapet. En 20/76- 22WMR. Hvordan er det med rikosjettfaren ved bruk av 22LR? Hjelper sikkert med subsonic ammunisjon, men allikevel. Det blir jo nødvendigvis skutt endel mot stein. Er det noen her som har erfaring med bruk av 22WMR på minkjakt? Det finnes ikke subsonic ammo for 22WMR. Savage'n blir sjelden brukt pga av kalibret, men til minkjakt kan det kanskje gå.
×
×
  • Create New...