Jump to content

StockII

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

StockII's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hva med Tanfoglio StockII? Kanskje litt kort siktelinje på bane? Er uansett godkjent til "alt".
  2. Kompensator er ikke tillatt hverken i felt, hurtig militær eller noen andre grener som sorterer under NSF, så vidt jeg vet. Selvsagt.. uten kompensator..
  3. Velger man ett våpen med 6" løp, kan du stort sett glemme å skyte praktisk. Det da det ikke er lov i annet enn Open og der blir du knust med ett slikt våpen. Ja, det skjønner jeg, men i spm mitt, tar jeg utgangspunkt i eget våpen til Praktisk...
  4. Hei, og takk for svar. Er det slik at jeg da kan veldge hvilket som helst våpen i 6" løp til felt og feks. hurtig militær(bane), med kompensator++? Eller havner man også da i en annen "klasse", som man gjør i Praktisk skyting? Hvis jeg først kjøper en 9mm i SA avtrekk, vil jeg jo også få innvilget feks. en CZ eller StockII med DA til Praktisk skyting i etterkant, hvis jeg skulle ønske det...
  5. Har sett på en del alternativer til våpen i 9mm, og 40sw (pga praktisk). Men saken er at jeg sannsynlig vil delta mest på bane 25m div. konkurranser, og felt. Har fått beskjed om å kjøpe våpen som inngår i production. Felt, bane etc. krever vel ikke de restriksjoner som praktisk? Bedre å skaffe et eget til praktisk, og et optimalt til felt og bane (feks. hurtig militær) som feks. tanfoglio gold match eller Eric 2007, hvis det er tillatt på alt bortsett fra konkurranser innen Praktisk skyting?? Eller tar jeg feil mht. reglene nå?
  6. Hvis det ikke dreier om penger,og muligheten for å prøve alle våpen i praksis ikke er tilstedet, hva ville du/dere anbefalt ut i fra mitt skriv?
  7. Min fru og jeg er hektet på idretten. .22 har vi fått konstruktive meninger om, men nå begynner alvoret for mine egne valg Jeg elsker litt power og kvalitet, ved koseskyting. Les Baer "the boss" 45 acp, hevdes å være "kongen", og jeg liker den. Hva med Pardini? (børselars er visst tilhenger av dette.) Har også bestemt meg for stock II for generelt bruk (9mm), men noen sier CZ Shadow er like bra? Kanske noe annet i denne kategorien (innen production selvfølgelig) her også? Håper noen med erfaring vil kommentere deres erfaringer, slik at jeg ikke vil angre en måned etter kjøpene mine. Setter stor pris på alle konstruktive tilbakemeldinger! Ps; når jeg spør medlemmer etc. om våpen, er de mest interessert i kostnadene ved ammunisjon, og vi får "dårlige" svar på alt relevant føler jeg. Vi kommer ikke til å lade selv, uansett, men setter en moralsk grense ved ca 50k for denne hobbyen årlig. Som ny her, må jeg si at dette forumet er overlegent i sin bransje, som Finn Gøy og gratulerer! Håper på mange svar fra dere erfarne entusiaster !!
  8. Dette er svært vanskelig, da meningene i klubben vår, og kammeret her, er meget sprikende. Hun er nybegynner, men vi ønsker et godt våpen til blant annet hurtig fin kaliber .22. Vi vil det skal være konkurransedyktig. Hun har svak muskelatur, og klubbvåpenet, ruger, er ikke bra på noen særlige punkter. Jeg tenkte H x esse , men mange her og der hevder det er dårlig valg. Har noen her inne et godt forslag til valg av våpen? Ps, kjøper ikke brukt uansett. Ser for meg et våpen i prisklasse 7-13 tusen? Håper på konstruktive svar fra de som har erfaring og teft, og ikke synsing fra andre nybegynnere som oss selv.
  9. Hei, Men 9mm kan jo også benyttes i militær? Således får man vel ikke godkenne en 45 i samme søknad? Skal forøvrig søke for første gang. Ved førstegans søknad er det mange som sies Max 3 våpen uansett. Det finner jeg litt rart hvis alle har forskjellige våpen konkurransformer? Rundetider har sett.
  10. Lurer på en ting; Ved å samtidig sende en søknad på 9mm og 45apc, første gangs ervervelse, vil det bli avslag på 45? 9mm kan jo også benyttes i militær, eller finnes det et program hvor 45 kan benyttes og ikke 9mm ??
×
×
  • Create New...