Jump to content

Maxim

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Maxim

  1. Ser det er mange som vil at man skal gå ovenfra og inn i blinken, men da kan man ha den svingen av farta pga. tyngden og da dra den rett ned i det skuddet går. 1 tips kan være å gå fra under og opp, da har man ikke den svingen og farta pga. tyngden, men styrer da alt selv uten makt og har mer kontroll på farten i børsa. et annet tips kan være å ikke drikke kaffe og brus før skyting, dette kan forårsake små-skjelving uten grunn, drikk vann og man blir roligere i kroppen
  2. Ser det er flere her som sier at man skal kappe løpet så den ikke blir framtung! For all del, ikke kapp løpet mer en noen cm, kapper man for mye og man ikke brosser opp igjen munningen blir det dårlige samlinger og presisjon! Har selv rifle med lyddemper og jeg merka stor forskjell, men er ikkeno problem og bære den på vanlig måte over skulderen, bare kjøp ei ny reim som er brei, da funker det helt fint!
  3. Maxim

    Elgbanekikkert!

    Er på utsikt etter en kikkert som er ideell for elgbaneskyting og allround jakt. Om det er elgbane retikkel med side-dotter og øye dot, eller bare side-dotter spiller ingen rolle. Men det må være fast retikkel, altså så forspranget er det samme uansett forstørring. Det må være noe innen 3-12x50. 50mm lysåpning og ikke større en 4x på det minste. Om noen her har noe til salgs, eller veit om noen som er aktuelle til en rimelig pris, så si ifra!
×
×
  • Create New...