Jump to content

DC 40

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

DC 40's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. okei! takk for svar men er det no forskjell på hannen og hunnen når det gjelder jakt?
  2. hva er mest gunstig hu eller han bikkje? hu bikkja funger kanskje bedre med andre bikkjer?? Dachsen er jo ofte litt agresive(min erfaring med møte av andre bikkjer(hanbikkje) det er ihvertfall det jeg har erfaring med med min hann.
  3. hvor kjøpte du den vesten Mortens?
  4. er det de samme vestene dere snakker om Petit og Mortens? ser det står may way på bildene, er dette et merke eller? også et lite spørsmål til! ser det er en slags pose på bilde, er det ikke fort gjort at det kan dette ut av "posen"?
  5. takk for svar og hjelp! vurderer og kjøpe en vest pga at hunden skal synes bedre og at etter sist tur hekta det seg mye små kvist og andre gjenstander i hals båndet(mellom halsen og båndet) hadde stramma godt også. noen tips??
  6. Hei! vet det er mange vester som man kan ha astro'en i, men hvem er den beste. hva er deres erfaringer. har et stk Dachs og et stk Garmin Astro DC-40.
  7. DC 40

    Pinewood Bear APG

    hei! skal kjøpe meg ny jaktdress til høsten! tenker på denne dressen:Pinewood Bear AGP, har noen erfaring med dressen? skal ha noe slitesterkt, vindtett og vanntett er denne dresen virkelig det? veit det står i annonsen, men lurer på hva dere har av erfaringer. er det noen andre dresser dere anbefaler? vil gjerne ha noe av samme stil som apg'en (kamo og oransj). håper på svar! linken til dressen: (http://www.turut.no/index.php?nr=90&idk ... e=4&id=343" target="_blank)
  8. DC 40

    Lokking av rev.

    tusen takk for tipsene Jon Martin!
  9. DC 40

    Lokking av rev.

    takk:) var mye bra stoff der, men mye og velge i. men kunne noen gi direkte svar på spørsmålene mine?
  10. DC 40

    Lokking av rev.

    hei! er forholdsvis ny med denne jaktformen, men vil gjerne prøve. har Crit’R•Call standar fløyte som jeg bruker, og jeg har følgende spørsmål: - er denne fløyta jeg har ok? har bare hørt positivt om den. - hva tenker dere på av valg av post. har selv et stort jorde og bruke. - hvilke perioder på dagen lokker dere? - hvor lange økter blåser dere i fløyta? håper på gode svar
  11. hei! det er mange forskjellige antenner og få kjøpt på markedet, men hvem funker på lange og vanskelige hold? har dere noen anbefalinger??
×
×
  • Create New...