Jump to content

keggen1975

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

keggen1975's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. PS: Kan man uten videre benytte .357 ammo i denne? Selgeren brukte betegnelsen ".357 Magnum" i salgsbeskrivelsen, men det er jo ganske klart at dette er en .38 special (det står jo på løpet!)
  2. Flotte jern, håper min er like pen Etter mye om og men har jeg fått et par tall til i serienummeret, men da "på eget ansvar"? Kan noen forklare meg hva som er så farlig med å gi meg hele serienummeret? I alle fall har revolveren serienr 1K426XX, kan det gi en bedre antydning på "Date Of Birth"? Har engasjert et par boksjapper for å prøve å skaffe meg "The Standard Catalogue of Smith&Wesson's" der det visstnok finnes oversikter over sånt, men inntil nå har det ikke vært stort hell. Vurderer å kjøpe på amazon. et eller annet..... Og gummigrepene var (selvsagt) ikke originale
  3. Jeg er nybegynner, og lurer på hva Kongen mener om meg. Gikk rett på våpensjappa etter prøvetiden og svei av nesten 20 flesk på 1 stk kliss ny og sølvblank Ruger Mark 3 cal.22LR, samt 1 stk Beretta FS92 INOX 9mm. Må bare innrømme at jeg er en "orgasme-skytter" ang Berettaen, jeg trives som bare rakkern med film-gønnern over alle film-gønnere (sjekk bare på wiki). Alle kule karer har jo en Beretta 92! Og stiligere 9mm finnes ikke, spør du meg! Ruger'n ligger perfekt i hånda mi hvertfall, og er en drøm å skyte med. Den treffer jeg jo temmelig godt med, snittet er 8,8 over ca 1200 skudd som jeg sjøl synes er bra til å være "ny i systemet". 9'ern har jeg ikke svidd mer enn 200 skudd med, og snittet her er jo betydelig lavere. Ligger på 7,2 men det er jo stoore forbedringsmuligheter her. Skuddene sitter mer og mer samlet Avslappet forhold til det med å bli verdensmester, bruker skytesporten til hobby og kax mer enn å være på toppen på alle resultatlister. Men ble best av alle på nybegynner-NAIS'en, dèt lever jeg lenge på! Mange på forumet mener jo at nettopp Beretta ikke kan brukes til noe som helst innen skytesporten, og Ruger er noe middelmådig ræl, men for akkurat lille, uvitende meg er disse to en BRA PISTOL, BEDRE ENN EN DÅRLIG PISTOL. Og jeg er jo heller ikke nederst på resultatlistene ))
  4. Takk for info karer Jeg har bare fått oppgitt dette serienummeret av forhandleren, regner med at X'ene skal byttes ut med noen tall. Men det var visst for å "hindre forfalskning"? Skjønte ikke det der helt, men har sett på amerikanske nettsider at de gjør det samme. Uansett skal den være i god stand, har dessverre ikke mulighet for å se den før jeg kjøper den, da forhandleren ligger 70 mil unna... Prismessig ligger den midt i mellom prisforslagene deres, så¨den er nok grei. Jeg handler inn, og gir beskjed her hva gutta med peil i klubben min mener om dunderen! Håper jeg ikke går på en fæl smell
  5. Nå trenger jeg litt hjelp, råd og vink her! Har fått tilbud om en revolver, en blånert, nattsvart S&W 14-3 med serienr 1K4XXXX. Denne har gummigrep, noe jeg regner med er "ettermontert". Ellers ser den ikke så verst ut Det jeg lurer på, er: 1. Kan denne være produsert i 1970? Har søkt litt på nett, og funnet omtrent like serienr fra den tiden. I så fall, er ikke det gammalt og skrøpelig? Er jo 5 år eldre enn meg jo 2. Er dette noe å satse på som "førstegangs-jern"? 3. Hva bør jeg se etter med tanke på kjøp av denne (hvis det finnes noe som man bør være oppmerksom på)? 4. Hvor mye bør sånt være verdsatt i norske kroner??? Hilsen Butch Cassidy jr.
×
×
  • Create New...