Jump to content

Flemjeger

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Flemjeger

  1. Er det noen som har prøvd faulks predator trippelsett?? Ville trodd at dette er et bra sett siden en får med både angstskrik hare, fugl og musepip for en nokså god pris
  2. Lurte bare på om noen vet hvor jeg kan få kjøpt zoli skytevest, dette til bruk under leirdueskyting:) Har gjort noen raske søk på nettet, men finner ingen våpenforhandlere som selger.
  3. Tenkte det samme som deg, men etter det mange sier burde jeg kanskje prøve å finne en Sako til en rimelig pris. I og med at det ikke er topp kvalitet på alle delene til Tikkaen:) Men hva mener dere om 270 eller 30-06. Vet at 270 har en flatere kulebane og den ødelegger mindre på viltet. Er dette bare en fordel, eller gjør det at du må være mere presis og sikker før du sette kula?? Hvordan er det med 270 når det kommer til elgjakt. Vil størrelsen på kula bli i minste laget eller går det greit. Tenker også på at 30-06 lett ødelegger mye når det kommer til rev og rådyr. Rev kan en jo bruke helmantel, men rådyr er det lett at mye kjøtt blir ødelagt.
  4. Ser det at Sakoen er kanskje litt bedre enn Tikkaen, men kommer til å bruke litt tid på å finne meg ei rifle jeg blir fornøyd med:) Håper på å finne gunstige tilbud på Sako, men tar det for lang før jeg finner noe kommer jeg kanskje til å gå for Tikkaen. Haster ikke enda med å finne seg rifle, så vil heller bruke mere tid på å se litt rundt. Fortsett gjerne å komme med deres meninger og erfaringer. Vil like å få høre fra jegere som har erfaring med begge disse riflene, og hva som er pluss og minus med dem begge:) Takk for alle innlegg så langt!!
  5. Ser den, men synes du Sakoen er verdt de ekstra tusenlappene du må ut med for en ny rifle?? Det er greit om en finner gunstige tilbud på Sako, men 16-17000 blir fort litt dyrt for meg, vil heller legge litt ekstra i optik til rifla.
  6. Har en kompis som lader, så kan eventuelt få han til å pakke for meg.
  7. Er en ung og uerfaren jeger som lurer på hvilken rifle som er et godt førstekjøp. Kommer til å jakte mest elg/hjort/rådyr og litt revejakt, lokkejakt/åtejakt. Evt hvilke kalibre som passer til disse jaktformene. Har sett en del på Tikka T3, og lurer derfor på om dette er et godt valg i forhold til f.eks Sako eller andre store merker? Er Sakoen verdt de 6000++ en betaler i forhold til Tikkaen? Er det stor forskjell på kvaliteten på Tikka og Sako? Har planer om å kjøpe en Tikka T3 "Hunter" i kaliber 270 eller 30-06. Er det noen som har meninger om dette, eller er det andre kalibre som passer bedre?
×
×
  • Create New...