Jump to content

Hawkhill

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hawkhill

  1. Ok, men er jeg nødt til å lade selv om jeg skal bruke denne på elg også? Skyter vanlivis med 30-06 Norma oryx 11.6 (?) grains kule - hva slags fabrikk ammo bør jeg bruke til 6,5x55´en om jeg skal kunne bruke den på elg og samtidig kappe løpet ihvertfall en del?
  2. Fikk følgende beskjed av en børsemaker da jeg sa jeg ville montere en A-tec CTM4 demper på en sako finnlight 6,5x55 og kappe løpet litt for å ikke bygge for mye lengde Du bør ikke kappe pipa på 6,5 rifla 1.Det gir dårligere utgangshastighet 2. Pipen er flutet og dette skaper problemer fordi man kommer inn på flutingen. Jeg er sikker på at jeg har hørt om dette før, og vet om folk som har kappet løpet på finnlighten uten at det blir noe problem. Noen som har noen gode råd?
  3. Takk for mye gode råd - Når det gjelder demper eller ikke demper er jeg ikke enig at det ikke er et poeng på reinsjakt. det er ikke først og fremst lyddempingen jeg er ute etter, men like mye rekyldempingenn. Å kunne se innslaget i et dyr før det blander seg med flokken i flukt kan være meget betryggende ift å vite at skuddet satt godt. Trod det blir en AtecCTM4 eller en Hausken Standard.
  4. Jeg skal kjøpe meg en sako Finnlight 6,5x55 rigg til reinsjakt. (hovedsakelig) og lurer på hvilken demper jeg burde velge. Jeg tenker selvsagt en del på vekt, men det er ikke det eneste som betyr noe. Jeg vil heller ikke at den skal bygge for mye lengde og den bør være solid, da hele riggen blir et bruksverktøy. Jeg har ingen dempere enda, men har hørt mye bra (og mindre bra) om både ulike Hausken og A-Tech. Har noen noe generelle tips om kjøp an demper ift vekt, soliditet til mitt bruk så er det flott!
×
×
  • Create New...