Jump to content

ArtMooney

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About ArtMooney

  • Birthday 10/17/1977

ArtMooney's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nr ni for sesongen datt på åte i går:) Har ikke hadd rev på åtet på to mnd så var rimelig sikker på at d var katt der når alarmen gikk kl 8 på kvelden. Gikk ut på verandaen og skrudde på lyset, å der var det jaggu rev. Skrudde av lyset igjen gikk ned i kjelleren fant fram .308'n i våpenskapet og skrudde på lyddemperen å gikk opp igjen. Litt overasket over at mikkel var der fortsatt når jeg skrudde på lyset Fin hannrev på nesten 8kg datt i smellen med vmax.
  2. Jeg bestillte disse til min Vortex Diamondback 3-10x50( http://www.ebay.com/itm/260850878421?ss ... 2194wt_689" target="_blank ) Litt over 60kr for to stk er billig
  3. Rev nr 8 datt ikveld, hannrev 8,1kg. Kom på åte og alarmen gikk, gadd nesten ikke sjekke for det var bare to timer siden forrige alarm og da var det ei av de 2 faste kattene som gjester åte .222 vmax ca 50m, ikke skabb.
  4. Ja, tetter siden med gummien å klemmer ivei Det ligner ikke veldig på musepip etter mine ører, men reven blir i allefall nyskjerrig og kommer. Har ett par andre lokk med musepip, type belg som presses sammen, men har ikke hadd like bra resultat med dem. Den ene har jeg nå innom camotapen på børsa for å 'stoppe' reven ved skuddsjangse.
  5. Har bra erfaring med denne brukt som musepip(blir demonstrert i videoen på sida): http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=2812 Lokket inn fem rever på ei helg, la ned tre av dem. Fikk ingen respons på hareskrik da, fugleskrik ble ikke prøvd.
  6. Dumt å reklamere på forum at en driver med ulovlig jakt. Lys som brukes til åtejakt på rev er kun tillatt når det er fastmontert på vegg..... Edit: Redigert ser jeg; lurt
  7. Jeg også kan anbefale driveway patrol, har i tilegg to kompiser som bruker den. Dette er andre sesongen med den. Rimelig og bra. Sensoren har jeg laget et 'hus' til av en tomflaske, har den ca40m unna huset.
  8. Jeg slår på lyset når reven er på åtet og alarmen går, lyset er ca 40m unna. Reven bryr seg nada, ikke alle gidder å se opp en gang. Mulig d blir annen reaksjon hvis lyset er bare en par tre meter unna reven da. Har skutt fem rever der denne sesongen.
  9. Howdy Har Remington 22 TARGET (SV 40gr), RWS Subsonic HP(40gr), Geco .22l.r Rifle(40gr), CCI Sub-sonic HP (40gr). Send meg adressen din på PM så er de på tur i posten Har selv en CZ 452 Varmint med demper og kjøpte over 10 forskjellige amotyper for å sjekke hva som gikk best. Ville kutte ned til to typer, en subsonic å en med litt 'punch'. Remington Yellow jacket spredte like mye som hagla faktisk.. Hadde hørt mye rart om CCI Stinger men den gikk godt i børsa mi! Så nå er det bare CCI Subsonic og CCI Stinger som blir brukt. Lykke til med testen
×
×
  • Create New...