Jump to content

hjortegutten

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hjortegutten's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Var inne på den samme tanken, men trodde ikke at det skulle skje etter kun 3 skudd.
  2. Hei! Jeg var på skytebanen i midten av uka for å kontrollere at alt var som det skulle og for å teste noen skudd fra en ammunisjonpakke jeg kjøpte på messa i Elverum. Case: Jeg skjøt to skudd (ammunisjon A) og de gjikk der de skulle (ca 4cm over @100m) deretter skjøt jeg tre skudd med en annen ammunisjon (ammunisjon B) for så å gå tilbake til ammunisjon A. Da hadde treffpunktet forandret seg tydelig til venstre. Ammunisjon A: hjemmeladet norma oryx 196gr 8x57 Ammunisjon B: Norma ecostrike 160gr 8x57 Noen forslag til hva som kan være årsaken? Alt av skruer på løp/skjefte og kikkert er kontrollert og det er ingen demper på børsa. Det skal sies at det var kanske kraftig og til dels varierende sidevind den dagen opp til 7 m/s, men trodde ikke at dette skulle ha så mye å si på 100m.
  3. Lurer egentlig bare på om de funker med de montasjene eller ikkje? kan noken svare meg på det? Montasjene må være så høge at det går an å opperere slyttstykke uten å måtte forandre på hevearmen. Har ei løysning på sikringa.
  4. Tenkte å puste litt nytt liv i tråden. Har nylig kjøpt ein gammal mauser, ville ha ein som var i mest mulig orginal stand (måtte ta til takke med HV-mausern i 30-06). Men er fornøyd med kjøpet. Har lyst til å bruke den til jakt, men vil helst la den være så orginal som mulig. At eg ikkje kommer unna hol i låskassa for kikkertmontasjen er eg klar over, men tenkte mest på hevearm og slikt. Har sett på Leopold STD montasje i Super high. Kikkerten eg vil ha på er ein 3-9x32 med 1" rør. her er link til ringene og basene: http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=802 http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=793 Så spørsmålet mitt er er det nokk med desse montasjene? Her er ett bilde av den, har testvis lagt kikkerten ved sia av den
  5. Må ein søke ekstra om dispensasjonen eller gjør politikammeret det automatisk idet ein under 18 sender inn søknaden?
  6. Hei Jeg lurer på om det virkelig er nødvendig å anpasse en hagle? jeg skal "dele" den med faren min og er i stuss om jeg trenger anpassing da? Dessuten har jeg ikke mulighet til å komme på våpenbutikken, jeg må la den sende hjem til meg
  7. Hei. Vet noen av dere hvor det går an å kjøpe Silma finnskogen?
  8. Kjøpte et JahtiJakt 2,5-10x50 var spent på kva eg kommer til å få. Eg må sei at eg er positiv overaska av linsene og kontrastene, eg har et veldig godt førsteintrykk. Har også et Tasco 3-9x32 og vil sei at JJ er bedre enn den. Holder på å kjøpe meg ei Tikka T3 lite 6,5x55+A-Tec MAXIM, ska ha kikkerten på den og får sjå korleis det går med den.
×
×
  • Create New...