Jump to content

acti2k

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by acti2k

  1. Etter patronen er ferdig ladet, er det da vist og fjerne hylse fett som er på patronen??
  2. var på max ladning, etter VV sin ladetabell. skulle etter tabellen fo over 800ms
  3. ladet opp ttsx 168g med vv 550 i 3006 med 51cm pipe. fikk ikke mer en 721 ms er ikke dette litt lite på en så lett kule ?
  4. okey. om noen vet om en kan montere kulekompensatoren til zeiss selv, eller må den sendes inn?
  5. slenger inn et spørsmål. hva er forskjelden på disse to ? http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=28 http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=3489
  6. Lure på og kjøpe meg en Zeiss. kom over denne her http://www.eurooptic.com/ det er en zeiss victory diavarai 3-12x56 m\lys til 9000kr. Virke litt for godt til og være sant.? Noen som vet hvor mye dette eventuelt koster og få til Norge ?
  7. da er jeg med på hva det går i. takker får svar
  8. ja men er det bare et klikk, eller mange klikk? vet det komme helt an på hvilke hold det er snakk om. men si du skulle gå fra 100m til 400?
  9. Hei. lure på følgende. Zeiss har kikker med kulebanekompensator denne har jeg fått taffset litt på. men den har jo egentlig bare vanlige tårn med klikk, og de i butikken mente en bare skulle kliste en lapp over med forskjelige farger. Dette er jo greit nok, jeg har selv en meopta 4-16x44 men utvendige tårn, det er jo en stål hette over til vanlig men den kan jo fjernse på post. vil det egentlig si dette også er en kulebanekompensator?? swarovski sin kikker men kulebanekompensator (som jeg ikke har taffset på) har noen blanke ringer men forskjelige farge på, hvordan funke den. da tenke jeg på om den er inn skutt på 100m og jeg skal ut til 200m er det bare og vi et klikk så er jeg der, eller er det og mange små klikk? og jeg vrir liksom til jeg er på rett farge.
  10. har egentlig mange typer tereng, noen små på 1000 mål og noen på 15000 mål. noen med mye myr, og andre med tett skog. har lest litt på forumet, og ser at basset kan passe. er ute etter hund som loser en stund. men er det mulig og gå med en basset i band etter dyr?
  11. Hei. Jeg går og lurer litt på og skaffe meg hund. Men er veldig usikker på hvilken rase jeg skal gå for. det jeg er ute ette i en hund er følgende: rådy og hjorte jakt, kunne få den godkjent til ettersøk. Noen som har gode råd?
  12. Tusen takk for alle svar. Tror jeg konkludere med at jeg lader opp noen andre skud til elg jakt
  13. Skyter med en 3006, hastigheter er ca 780ms.
  14. Hei. Er det noen som har erfaring med ballistic tip 180 grs på hjort og elg?
  15. hei. Lure på om noen har erfaring med homogene kuler som går over 900ms? Tenker på hvor mye ødeleggelse av kjøtte det bli, og hvor fort dyr detter? Har hørt at dyre ikke kommer veldig langt etter det er på skutt, og at kule ikke lager så mye skade pga sin konstruksjon.
  16. okey. takk for hjelpen
  17. hei. hvor vesentlig er det å ha parallakse jusrering på kikkerten til rifla?
  18. hei. har ver og kjøpt meg eley grand prix rype 5 67,5mm skudd i dag, ble fortalt der jeg kjøpte det at dette var bra ammo til kråke jakt. Noen som har prøvt disse på kråke?
  19. hei. har nettopp kjøpt meg ein remington 700 sps 30-06 med bushnell elite 3200 firefly, noen som har noen erfaringer med denne rifla og kjikkerten? har kjøpt winchester supreme elite ammo, men har hørt at disse har ein slaks coting og ein kan få problermer viss ein skal bruke annen type ammo uten coting? Er det andre kjekke nybegynner feil som jeg kansje kan styre unna ??
×
×
  • Create New...