Jump to content

sauer drilling 3000

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sauer drilling 3000

  1. Her kunne bonden skutt bikkja, vist du må betale ca 16 tusen mot 25 tusen så meiner eg det får bli så det blir. Kan ikkje tenke heile tiden tenke at rett skal jaggu meg være rett ! Vist du skal jakte der videre, ville jeg snakket med bonden ang, det som har skjedd så kommer du kanskje noken tusenlapper ned. God snakke med han. Som du sa så er det flere hunde eiere som er i området ink, deg (var fleire bikkjer som hadde vært der) Trur ikke det er om og gjøre og hisse opp denne bonden, eller de andre bøndene i dette området. I så fall er sjansen for at det smeller ganske fort stor neste gang vil jeg tro.
  2. disse ødelegger skinnet mye altså? Artig lesing ko-stens Ja, alle revene eg har skutt i 6,5 med V-max har vært store utganghol !
  3. Grattulere Ko-stens. Skal prøve denne 30 grain Berger kula i 223 neste veke på rev (vist den forsatt er på åta da). Lurer derfor på om denne kula ødela mykje, gjennomskyting ? Har skutt ein god del med V-max i 6,5, og må prøve noko nytt vist eg skal begynna og tenke skinn.
  4. Har skutt 8 rever med V- max i 6,5 i år. Har prøvd dei fleste ladninger, låg hastighet, høg hatighet osv. Alle revene har blitt sprengt, forferdelig utgangshol. Har snakket med/mailet med Kristoffer Clausen og Trond Alvestad (hjemmelading) som sier at 6,5x55 er eit kaliber som er vondt og og få til uten eit stort utgangshol. Noken ganger er ein heldig alt etter ka kula treffer, andre ganger ikkje så heldig (som undertegnede). Mitt personlige valg blei da og bygge opp ein 223 med ei Pac-Nor pipe,og ammunisjon Berger 30 grains kuler. Har ikkje fått prøvd denne kombinasjonen med dette nye ombygde våpenet, men håper eg får sjansen snart.
  5. Olaf12 : Har også feller i Hordaland og opplever det samme som deg. Har en revåte også hvor reven kun er der "sporadisk". Kanskje det har med at det er mykje smågnagere i år, og måren og reven har nok og frotse i. Trur tolmodighet og meir vinter er det som skal til.
  6. Fikk spørsmål i år om jeg ville være med på hjortejakt iår, på et terreng som jeg aldri har jaktet. Det fristet selvfølgelig, men det viste seg at vi fikk kort på kolle. Greit det, men vi skulle ikke skyte kalven,det var det egne kort på. fikk heller ikke skyte ung kolle. Kun eldre kolle. Hadde noen sjanser på eldre kolle med kalv, men fristet ikke med tanken på kalven
  7. Shooter 2, da skjønner jeg din problemstilling litt mer . PS lett for og tenke hvilken forhold man selv har, også glemme andre forhold Litt kjapp
  8. Vist det var meg du siktet til, så bruker jeg revesaks
  9. Sikkert effektiv fangst metode dette, men (alltid et men ) så er jeg den typen som liker at nakken knekker tvert. Enten det er en rev eller det skulle være en mår som skulle rote i mitt småvilt terreng. Fanger rev selv (feller,åte) men søren heller, la det gå kjapt. Er vel blitt gammel og litt mer tenkende enn jeg var før
×
×
  • Create New...