Jump to content

Smil

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Smil's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Var en eller annen som fortalte meg at man skal skyte 200 skutt med jakt ammunisjon før den velksler 100%..Og etter det går det som smurt på leir banen:)..Vet ikke om dette stemmer....=)!
  2. Supert innlegg!...Magne Landerø i Lillestrøm selger Benelli m2 og comfort..De sa at veil var 20 lapper...men at den var på tilbud nå til 15990 ...Hmm...Men dem har så sykt bra service der.!
  3. Er det mest "triksere" som kjøper m2? Og jaktfolk velger comfort?
  4. Støtter oppunder dette..!...Mere erfaringstips:D Selv om jeg også vipper mellom Franchi også da!!
  5. Takk Gåsejegern Fra Fosen=) Du har vært til stor hjelp gjennom hele posten min! skal sjekke det ut!...
  6. Ja oki takk for bra svar:)....Jeg har vel sånn egentlig bestemt meg for enten m2,comfort eller franchi hagle. Spørs litt hvor stor julegavene blir!. Bare utrolig vanskelig og vite forskjellen på alt sammen...Og er så mange forskjellei priser..noen som har noe ekstra som jeg ikke aner hva er og så koster dem plutselig 2000 kr mere..Og da sitter jeg her og tenker om det er nødvednig eller ikke..Og kanskje teit og tenke men jeg vil ha en første hagle som jeg kan ha en stund..Og ikke måtte bytte ut med en gang...Er jo ganske mange års garanti på noen av haglene!...10 og 7 år eller noe sånt..=)
  7. Hva er forskjellen på Franchi Inertia Predator Synth Ord. pris Kr. 11 990 Og Franchi Fast Black 12-76 66cm Ord. pris Kr. 11 990 Samme pris..Den ene er svart og den andre treverk og svart?
  8. Står mellom mange av de for meg også Franchi fast black Prediator? ( er det den samme hagla om fast black bare i syntetisk? hva er forskjellene ? ) Benelli m2 Benelli Comfort Kommer ann på hva som passer meg best..og hva jeg får billig i forhold til vanlig pris..+ hva dere her anbefaller, for det bil jo påvirke meg også...! ( er jo derfor jeg spør, for har ingen erfaring, skutt med 2 forskjellige hagler og thats it )
  9. Takk for gode tips! Revejakt? Hvor fant du den i syntetisk? den kommer ikke opp når jeg søker etter den:S..Enten meg eller internettet..Sannsynlighvis meg..Den så bare herlig ut!... Som sagt Franchi, M2, Comfort!..Men må vente til etter års skiftet..Det er først da jeg har råd.. Bare synes det er så mye og velge mellom..eller liksom av m2 fks så er det liksom en liten haug av modeller med forskjellige priser..jeg aner ikke hva jeg trenger og ikke trenger..Den ene har Mch og da koster den mere..Og da tenker jeg "Hmm trenger meg mch"..Men aner jo ikke hva det er!.. =(
  10. Aha du mener det er for drøyt og bruke over 12 på første haglen?...Jeg tenke liksom sånn at det er like greit og kjøpe det man har lyst på med en gang..Fordi da slepper man handle den inn senere...Når man allerede vet ca ( ikke det at jeg er sikker, comfort, m2, franchi ) + at ellers vil jeg bare angre på at jeg ikke invisterte mere penger i hagla..for et eller annet blir pengene brukt på uasnett..Enten er det det ene eller andre.. Men Comfort eller m2? Og er det noen som vet hva MCH står for? Står liksom i annonsene. " M2 field mch" og en som det bare står " M2 field" og prisen er forskjellig:S
  11. Noen som har noen formening om hva hvem som er best? Benelli Comfort eller Benelli m2?=) Bare nygjerrig
  12. Ja oki...Tar og stikker innom Magne Landerø imorgen eller noe..eller sender mail til dem og hører!...Og så skal jeg sjekke med han dere sa jeg burde sjekke med..=).. Ja synes det er så mange og jeg aner ikke forskjellene osv..Det er det som er litt frustrerende
  13. Ja oki...=) Får stikke nedom Magne Landerø og høre med han=) Om dem kan skaffe i 66cm også...Og skal også høre om dem kan bestille Fast Black om jeg går for den!
  14. Ja oki=), Hos Magne Landerø står det i katalogen " Benelli m2 field 14990"...Men 60 cm..Koster det da 2 lapper mere for 66 cm løp? Synes det er så mange m2er med så forksjellig pris at jeg ikke aner hva som er hva.. Apg og Mch osv..
  15. Ja oki oki=)...!....Blir Franci fast black eller benelli m2! Må bare få spart opp litt lengere!.... Men ja rart om benelli ikke kommer i 66cm...Men jeg har det katalogen fra magne landrø og ser kan jeg ikke se det stå noe om 66cm..Bare 60 cm... Om det er noen som vet om Benelli M2 selges med 66cm så rop gjerne ut! ( Ja prøvde og brukte google , men i dette tilfelle var den ikke min venn, står bare sammenligne priser og så kellko eller noe sånt og så står det ikke spesifiakasjoner på våpene)
×
×
  • Create New...