Jump to content

Smil

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Smil

  1. Var en eller annen som fortalte meg at man skal skyte 200 skutt med jakt ammunisjon før den velksler 100%..Og etter det går det som smurt på leir banen:)..Vet ikke om dette stemmer....=)!
  2. Supert innlegg!...Magne Landerø i Lillestrøm selger Benelli m2 og comfort..De sa at veil var 20 lapper...men at den var på tilbud nå til 15990 ...Hmm...Men dem har så sykt bra service der.!
  3. Er det mest "triksere" som kjøper m2? Og jaktfolk velger comfort?
  4. Støtter oppunder dette..!...Mere erfaringstips:D Selv om jeg også vipper mellom Franchi også da!!
  5. Takk Gåsejegern Fra Fosen=) Du har vært til stor hjelp gjennom hele posten min! skal sjekke det ut!...
  6. Ja oki takk for bra svar:)....Jeg har vel sånn egentlig bestemt meg for enten m2,comfort eller franchi hagle. Spørs litt hvor stor julegavene blir!. Bare utrolig vanskelig og vite forskjellen på alt sammen...Og er så mange forskjellei priser..noen som har noe ekstra som jeg ikke aner hva er og så koster dem plutselig 2000 kr mere..Og da sitter jeg her og tenker om det er nødvednig eller ikke..Og kanskje teit og tenke men jeg vil ha en første hagle som jeg kan ha en stund..Og ikke måtte bytte ut med en gang...Er jo ganske mange års garanti på noen av haglene!...10 og 7 år eller noe sånt..=)
  7. Hva er forskjellen på Franchi Inertia Predator Synth Ord. pris Kr. 11 990 Og Franchi Fast Black 12-76 66cm Ord. pris Kr. 11 990 Samme pris..Den ene er svart og den andre treverk og svart?
  8. Står mellom mange av de for meg også Franchi fast black Prediator? ( er det den samme hagla om fast black bare i syntetisk? hva er forskjellene ? ) Benelli m2 Benelli Comfort Kommer ann på hva som passer meg best..og hva jeg får billig i forhold til vanlig pris..+ hva dere her anbefaller, for det bil jo påvirke meg også...! ( er jo derfor jeg spør, for har ingen erfaring, skutt med 2 forskjellige hagler og thats it )
  9. Takk for gode tips! Revejakt? Hvor fant du den i syntetisk? den kommer ikke opp når jeg søker etter den:S..Enten meg eller internettet..Sannsynlighvis meg..Den så bare herlig ut!... Som sagt Franchi, M2, Comfort!..Men må vente til etter års skiftet..Det er først da jeg har råd.. Bare synes det er så mye og velge mellom..eller liksom av m2 fks så er det liksom en liten haug av modeller med forskjellige priser..jeg aner ikke hva jeg trenger og ikke trenger..Den ene har Mch og da koster den mere..Og da tenker jeg "Hmm trenger meg mch"..Men aner jo ikke hva det er!.. =(
  10. Aha du mener det er for drøyt og bruke over 12 på første haglen?...Jeg tenke liksom sånn at det er like greit og kjøpe det man har lyst på med en gang..Fordi da slepper man handle den inn senere...Når man allerede vet ca ( ikke det at jeg er sikker, comfort, m2, franchi ) + at ellers vil jeg bare angre på at jeg ikke invisterte mere penger i hagla..for et eller annet blir pengene brukt på uasnett..Enten er det det ene eller andre.. Men Comfort eller m2? Og er det noen som vet hva MCH står for? Står liksom i annonsene. " M2 field mch" og en som det bare står " M2 field" og prisen er forskjellig:S
  11. Noen som har noen formening om hva hvem som er best? Benelli Comfort eller Benelli m2?=) Bare nygjerrig
  12. Ja oki...Tar og stikker innom Magne Landerø imorgen eller noe..eller sender mail til dem og hører!...Og så skal jeg sjekke med han dere sa jeg burde sjekke med..=).. Ja synes det er så mange og jeg aner ikke forskjellene osv..Det er det som er litt frustrerende
  13. Ja oki...=) Får stikke nedom Magne Landerø og høre med han=) Om dem kan skaffe i 66cm også...Og skal også høre om dem kan bestille Fast Black om jeg går for den!
  14. Ja oki=), Hos Magne Landerø står det i katalogen " Benelli m2 field 14990"...Men 60 cm..Koster det da 2 lapper mere for 66 cm løp? Synes det er så mange m2er med så forksjellig pris at jeg ikke aner hva som er hva.. Apg og Mch osv..
  15. Ja oki oki=)...!....Blir Franci fast black eller benelli m2! Må bare få spart opp litt lengere!.... Men ja rart om benelli ikke kommer i 66cm...Men jeg har det katalogen fra magne landrø og ser kan jeg ikke se det stå noe om 66cm..Bare 60 cm... Om det er noen som vet om Benelli M2 selges med 66cm så rop gjerne ut! ( Ja prøvde og brukte google , men i dette tilfelle var den ikke min venn, står bare sammenligne priser og så kellko eller noe sånt og så står det ikke spesifiakasjoner på våpene)
  16. Takk for bra Innlegg!...Ja oki..bra dem kan stilles litt inn, gåsejegern anbefalte Franchi inertia fast black..Og den har jeg faktisk sett på selv også!...Men må inrømme at jeg har lyst på benelli m2 eller comfort..Men står løpet er 60 cm..Er ikke dette litt kort? Får man m2 med 66cm løp også? Og hva er prisen på en m2..? Jeg ser at hos magne landerø er den 14990.. Men det er den Benelli m2 field 60 cm... Fast black Benelli m2 Benelli comfort Altså er så mange av hver så skjønner ikke alltid hva forskjellen er..Den ene m2 heter apg field og den andre bare field og den apg er over 5 tusen dyrere!!!..Blir så forvirret:P
  17. Er det sånn at alle hagler kan bli tilpasset? eller må man først finne hva som passer og så velge? Eller kan jeg bestemme jeg nå hva jeg har lyst på og så ordnes det?
  18. Tror du dem får den tilpasset akkurat meg?
  19. Ja oki.. begynner sparingen til Fast Black!...Blir bra...Hvilken pris kan man få den til? ( Får råd i Januar!) Du har vært til stor hjelp Gåsejegeren! Takk ( til dere andre også) Kan hende du får en pm i Januar om du kan hjelpe meg med noe anngående hvor jeg burde handle!
  20. Vømmøl: Ja oki..Får ikke inn en god del penger før i Januar...men den så veldig bra ut..Fant den faktisk før den ble postet her også..For fikk en anbefalling. Gåsejegern: Men tror du det holder med fast black? eller burde man inivsere i en white?A ltså er første hagla. Og par lapper mindre for black og det er jo noen % for en fattig student! Hvordan er det med og få halvauto godkjent fra politiet kontra o/u? er det noe forskjell? Har rent rulleblad ( sånn at det er sagt )
  21. Oki men da er saken ganske klar...Jeg sparer opp ( blir noen måneder ) Men da blir det en slik Franci inertia fast black ( White? forskjellen ?) I hvertfall den som frister mest etter hva jeg har lest... Er flere som mener jeg burde spare opp rundt 16-17 og kjøpe meg Benelli m2? Så da er det egentlig mellom fast black og m2 det står. Men en ting Gåsejegern fra Fosen( eller andre ) Står at det er 66 cm...Og jeg ble anbefalt 71cm. Løpslengde..men holder 66 cm? Jeg er 172 høy om jeg er heldig ( kanskje 170 )
  22. hehe ja oki:) Da dropper jeg det...! 12/76 blir det da Dette er seriøst vanskelig,...er jo så mye som frister..hmm.. Men må si at det heller mot fanchi inertia fast black ( ikke pro utgaven? koster 2000 mere ca, og som jeg forstod det var det ikke helt store forskjellen.. i hvertfall ikke verdt 2 lapper?) For kommer jo til og fyre av flere skudd på leidue banen enn i jakt..derfor er det ganske viktig for meg at jeg har noe som også funker på leirbanen..Og virker som om dere mener at Franch fast black gjør det...Men at den måtte skytes litt inn først.. Pga av for mye friksjon i starten eller noe sånt.. Bare og spytte ut hvem dere mener jeg burde kjøpe folkens..For det blir helt klart tatt med til betraktning!
  23. Ja oki=) nei forstod det sånn at det ikke var mye forskjellen..=) Er så mye og velge mellom...Jo mere jeg leser på forumet og flere hagler finner jeg som frister.( ikke det at det er en dum ting =) ) Beretta 686 Frenchi fast black Remington ekspress wingmaster? Baikal mp 153? ( hørt den er bra til en billig penge og så en youtube film av en som dyppa den i isvann, kasta gjørme på den osv og den smalt som bare det selv om den var helt nedgriset..Eneste er at mange sier den er dårlig på leirdue ammo? Benelli m2? ( litt dyr for studentene) Men har slått meg litt fat i fast black:D virker super...Ut i fra hva jeg har lest på forumet..( bare og komme med for og imot) Skal som sagt skyte en del på leirdue banen også! FOr super bane her jeg bor. og 12/76 holder? eller burde jeg ha noe som tar 12/89? ( har en bondegutt i klassen som sier jeg må ha 12/89, hmm stemmer dette?
  24. Takk for gode svar...Står også mellom et par til alternativer jeg tenker og høre med dere om!... Som sagt Beretta 686 silver p, eller Benelli m2..( men står m2 har løpslengde på 61 cm? har hørt at dette er litt kort eller er det andre mål når dem kommer til halv auto hagler i forhold til o/u?) Men har ogsås sett på.. Franchi Intertia Fast Black koster rundt 11-12 lapper ny...Står at den er veldig lett, veldig god og skyte med, bra garannti osv..Er dette noe og se på også? Liker veldig godt utseende på hagla!..Er denne noe og se litt nærmere på ?=) Takk for kjempe svar..Setter pris på det..Folk tar seg tid her og det er kult gjort!
  25. Tusen takk for supre innlegg alle sammen..Dette er konge!..=) Jo tenkte på Benelli m2 eller beretta 686..(Etter jeg postet linken har jeg hørt folk snakke bra om dem, og dem ser nydelige ut ) buskjettet er 12 lapper om jeg handler i Januar..Men om jeg venter til vilmarksmessen i april kan jeg nok ha greid og spare opp 16 tusen. ( går på skole , så har ikke all verden av penger ) Kanskje jeg burde vente til April? Altså dette blir første haglen min, men vil kjøpe noe jeg virkelig vil ha med en gang...I steden for å kjøpe bllig ( høres kanskje ut som en nybegynner som vil starte med toppen av kaka, men men) Kommer til og være en del på skytebanen ( har super skytebane her jeg bor) Men kommer også til og prøve og dra en god del på jakt..Og jeg vil jo egentlig helst ha nytt..men det får kan kanskje ikke til.
×
×
  • Create New...