Jump to content

ESV

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ESV

  1. Er det noen her som eier og bruker aktivt Remington 1100 Special Field. Ønsker tilbakemelding på bruk og erfaringer. Jeg eier selv et eksemplar. Automathagle kal. 12. Engelsk skjefte. Totallengde 104 cm. Løp 21",(53 cm). Magasin for tre patroner. Har byttet sikring til en "oversize safety". Benytter Trulock choker som forlenger løpet 2 cm. Artig og smekkert våpen som jeg bruker litt for skjeldent.
  2. Skift to deler som ligger rundt magasinrøret. Barrel seal, gummiringen, hvis den er slitt er det oftest årsaken til ladeproblemer. Du kan også skifte "piston seal" metallringen som glir fram og tilbake. Gjorde dette på en 1100 Special Field nylig.
  3. Har nå eid en CZ 527, kal.223 i tre år. Den har vært innom børsemaker Mollan, som gjorde en del forbedringer. Børsa ble søylebeddet, munningen kronet, gjenget for lyddemper, snellerten ble justert bort. Har montert en Leupold VX-1, 4-12 X 40, i Warne montasjer. Hevarma tok opp i kikkerten, men den er enkel å ta av fra sluttstykket. Hevarma ble nedfilt, slik at den gikk klar av kikkerten. Børsa ser ut til å like 55 grains kuler. Med N-130 krutt får jeg bra samlinger med Norma Oryx, og Hornady V-Max. Har skutt både rådyr og orrfugl med børsa. Lett å bære med seg, og da med Hausken mini demper, og praktisk med løst magasin til småkaliber.
×
×
  • Create New...