Jump to content

Lippo

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Lippo's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Lippo

    Service?

    Men serienummeret forteller hvor våpenet kommer fra. Nettopp. Men jeg velger å tro at det ikke er noe problem. Hvis det da ikke er for å beskytte markedet for parallellimport. Hvis en importør med tilnærmet monopol er konsekvent på dette, så vil parallellimporten bli minimal. Dermed kan importøren opprettholde unaturlig høye priser uten konkurranse fra Danmark. Det er jo litt rart at mange veiledende priser på våpen i vårt naboland er 30-40% billigere...
  2. Lippo

    Service?

    gammel tråd dette, men jeg følger opp med spørsmål: Hvis en trenger reparasjon eller deler til et våpen som er egenimportert er det naturlig kontakte norsk importør av dette merket for å få hjelp (les: kjøpe deler eller tjenester). Er det da slik i Norge at man ikke får hjelp? Ryktene vil ha det til at noen forhandlere sier rett ut at de ikke vil hjelpe, mens andre sier at de ikke får fatt i den spesielle delen. Våpensmeder, med tilknyttning til importøren, er lojale nok til at de ikke hjelper heller. Noen som kan avkrefte dette? Har ikke erfaringer med egenimport selv, men har blitt advart mot dette.
  3. Har nå fått tips om Sig P226 XACT som er til salgs. Hvilket våpen er dette? Finner ikke mye info om XACT. Er dette en variant av P226 X-FIVE eller P226? Utseendemessig ligner den på denne: http://www.sigsauer.com/Products/ShowCa ... oductid=61" target="_blank Edit: Har funnet ut at den ikke heter XACT likevel. Det er visst samme våpenet som på linken over.
  4. Takk for svar. Tror det blir et billigere våpen nå i første omgang. Jeg må ha et pålitelig våpen som jeg treffer med . I tillegg bør det ha bra finish og bra avtrekk. Skal se litt nærmere på CZ 75 Shadow og Smith M&P.
  5. Leter etter et 9mm våpen hovedsaklig til bruk for production og felt. Ser at CZ 85 Combat får veldig gode kritikker rundt om på nettet. "Very accurate and very reliable", "Best value for money"., "Very good trigger", "This is the best deal going in 9mm's" Prisen på dette våpenet er ca 7000. Spørsmålet jeg stiller meg er om Pardini eller STI er verdt 2-3 ganger prisen. Jeg regner med at våpen til 15-20.000 er bedre, men vil jeg som er nybegynner merke den store forskjellen? Dersom penger ikke er det viktigeste, bør jeg da gå for noe annet enn CZ?
  6. Ser etter ny hagle selv. Vil gå fra over/under til halvauto og fikk anbefalt denne av en kar. Eneste jeg ikke liker er trestokk. Skulle gjerne hatt kunststokk pga vekt, men er villig til å fravike dette dersom resten er så bra som det blir sagt. Er det noen som har noen heite tips til alternative hagler?
×
×
  • Create New...