Jump to content

Tyribergets O`Luna

Members
 • Content Count

  208
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei godtfolk. Sommeren 2017 skal jeg på bjørnejakt i Canada på et sted hvor muligheten for buejakt skal være strålende. Jeg tenkte derfor å investere noen kroner i dette og se om jeg rekker å bli god nok til at det kan være et alternativ. Men, hva slags bue trenger jeg da? Hva anbefaler dere? Priser..
 2. Jeg er 184 jeg også. Har selvfølgelig ikke bruk for Kickoff.. Er vell sjelden noen har det i det hele tatt, men kjener meg selv såpass at jeg vet at jeg kommer til å angre dersom jeg har kjøpt modellen uten og "vet" at det finnes en "bedre" utgave der ute... Barnslig, men slik er det vell ofte med hobbyer..
 3. takk Bobby:-) Flere som har noe anbefalinger og som kanskje også har/ eller har testet disse våpnene?
 4. Skal kjøpe en Beretta A400 XPlor Unica med kick off, 12/89 men er usikker på løpslengde.. Står mellom 66 og 71 cm.. Kommer i all hovedsak til å bli brukt til harejakt på øyene i nord... Hvilken lengde bør jeg velge?
 5. Takk. Er det Ingøy du har jaktet på, om jeg tørr spørre?
 6. Noen som har vært der den senere tiden og kan si noe om bestanden? Ikke lenge siden jeg snakket med "the man him self" der ute (kjennere vet hvem jeg mener) og han sa at det ikke lenger var noe organisert overnatting der ute.. Hva skyldes dette og finnes det fremdeles overnattingsmuligheter, foruten telt/lavvo der?
 7. Er de virkelig så brutale? Seriøst spørsmål altså, fra en fersk bukkejeger:-)
 8. De to butikkene har da ikke all verdens med hverandre å gjøre, da Røra butikken kun er en såkalt Franchise (tror det skrives slik) butikk..
 9. Flott showbeagle" los i dag pgså, men matfar siktet når det gjaldt som mest.. Men i morgen blir det blodbad:-)
 10. Nok en flott dag i de Nord Trønderske skoger. To rådyr og to harer ble dagens resultat. Det ene rådyret skaut jeg selv, i los for min egen, Tyribergets Luna. IGJEN! Ikke værst av en "show Beagle"
 11. Ble atter ett rådyr i dag. Skutt med hagle (som vanlig) for "show" Beaglen Luna etter ca 1,5 times los. Fantastisk flott dag i skogen, med lite snø, mye dyr, jevn vind og solskinn
 12. Dette må være det minst reflekterte innlegget jeg noen sinne har lest. Du stemmer ikke ved valg heller du kanskje? Siden alle med utdannelse (jobb?) er noen idioter?
 13. 2 er 2 for mange ja dessverre. Nok et tegn på at bestanden ikke er så hinsides høy som "ekspertene" her på forumet hyler om i det kjedsommelige
 14. Skaut min første elg i går. Stor kvige, minimum 150 kg. Blir spennende å få veid hu etterhvert. Skutt med kal 6,5. Bra lunge skudd men sprang ca 300 meter før den ble liggende.
 15. Flott start på rådyrjakta vår i dag:-) "Show" Beaglen min tok ut fem dyr under første drev, som hun gikk med en time, før alle kom samlet til en av postene og to små bukke kje ble liggende igjen:-)
×
×
 • Create New...