Jump to content

Møring

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About Møring

  • Birthday 08/13/1990

Møring's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei, lurer på om det er noen her inne som sitter på Krag-boken av Hanevik og kan sjekke 118614 for meg? Mvh Møring Edit: Nåh, jeg har lagt denne i feil forum. Kan moderator slette eller flytte?
  2. Dette synes jeg nesten var dårlig gjort, Boganis Her må det bli prosjekt i vinter ser jeg! - Erling
  3. Det tok ikke lang tid, jaja, men da er det vel bare å komme seg ned på trelasten i morgen da! Herdetid finner jeg vel på embalasjen på epoxyen, eller har du noen luretriks å komme med der også? (Nå skulle oldefar vært med oss, dette ville han likt )
  4. Har et spørsmål som kanskje først og fremst er myntet på Raudnakke, men det er vel sikkert flere her som har god peiling liming av treverk; Jeg vil prøve å lage en stokk selv, ikke fordi jeg trenger en ny stokk, men rett og slett for å prøve. På min gamle arbeidplass, et trelastlager, har vi liggende noen planker med ujustert og uhøvlet mahogny som jeg har siklet litt på, vet ikke om det er egnet, men "taim vill sjåvv" Desverre er det ingen av de som er store nok til å lage en stokk av, men etter mye sniklesing her i børsemaker-seksjonen ser jeg at Raudnakke har hatt stort hell (om man kan kalle det hell) med å lime stokker med epoksy. Er det verdt å prøve å høvle et par sånne planker og lime de sammen, for så å begynne å bearbeide dette, eller er det dødfødt? (Det blir da en limfuge på langs av hele stokken, om jeg ikke forklarte godt nok) Vet det er mye flinke folk her så jeg takker likegodt på forhånd - Erling
  5. Neinei, syns bare det var gøy å høre på Jaggu lærte jeg noe også, var ikke helt bortkasta å stå opp idag heller
  6. Liker hagla di utrolig godt, den var råtøff, men er det du som roper "så braaaaaa" med heliumstemme på slutten der?
  7. Ok, den slingreduken var forøvrig det eneste de hadde i 400
  8. Nykomling her Har lest litt siste dagene, og blitt en smule klokere (tror jeg), men har fortsatt ikke oversikten over hva som går og ikke går.. Har tatt mot til meg og siklet kolben på bestefars gamle jaktrifle, den hadde sett bedre dager for å si det sånn, men jeg synes selv det ble rimelig bra. Nå har jeg gått til innkjøp av vegetabilsk terpentin, nålefiler og ett sett med forskjellige x-actokniver. Fikk tak i noe merkelig smergel som mest av alt ser ut som slingreduk ( ), men vi får satse på at det gjør jobben. Spørsmålet er, hva gjør jeg nå? Pensler terpentin på den?
×
×
  • Create New...