Jump to content

plagfinn

Members
  • Posts

    125
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by plagfinn

  1. Til de av dere som bruker Swaro Z8i: Hva slags retikkel? På samme måte som en skrev på forrige side er jeg i markedet for å kjøpe ny kikkert, og vil gjerne ende med "riktig" retikkel med en gang ;) LD-I og BRT-I ser jeg nevnt flere steder tidligere. Hva med en klassisk 4A-I?

  2. Gammel post, men fortsatt relevant ;)

     

    Skal ha et nytt avtrekk til min Stag-15 lower. Testa så vidt Geissele S3G i en annen Stag - virka bra. Hva med Hiperfire HiperTouch 24 3G? Noen som bruker det? Ser at Timney ble brukt for noen år siden. Hvordan er disse?

     

    Det er jo en jungel av avtrekk (og like mange meninger) der ute....

  3. Som så mange andre vurderer jeg nytt avtrekk til min Howa. MEN:

     

    Timney? Jard? Rifle Basix? Andre?

     

    Bruksområde jakt. Lei av tungt avtrekk med kryp. Har tidligere hatt Timney-avtrekk i Mauser, men ikke kjent med de andre variantene.

     

    På forhånd takk for innspill.

  4. Bruker denne gamle posten:

     

    Tenkte jeg skulle bestille meg et par "uninlet" stokker fra Boyds for å tilpasse til min Vixen. I den forbindelse hadde det vært greit å få frest ut til låskasse og løpskanal.

     

    Vet Kammerfolket hvilke av børsemakerne i Norge som har fres for å gjøre slikt? Eller er det evt. noen her på forumet som kunne tatt på seg en slik jobb? :)

  5. Fikk børsa tilbake fra Rafdal i går med ny bruktpipe uten åpne sikter ferdig gjenget for demper. I tillegg har jeg fjernet EAW-basene, og heller satt på Leupold QR. Blir moro å få alt sammen igjen.

     

    Var i kontakt med J&P Custom Products om å få laget et sett action screws med unbraco-snitt. Det var ikke noe problem, men de trengte noen mål. Skruene mine har gjemt seg litt nå - er det noen som kan hjelpe med mål?

     

    De sendte meg et bilde med beskrivelse av måling - dette kan videresendes til eventuelle hjelpere ;)

  6. Rodspritbrenner Trangia 195

     

    Ville definitivt sett etter en annen løsning enn rødspritbrenner. Lite effektiv og potensielt søl. Rødsprit i sekken er noe skit...

     

    Gass funker greit så lenge det er plussgrader. Mange fine løsninger. Jeg har bl.a. Optimus Crux som er lett og effektiv. Hvis du bare skal koke vann kan du se på JetBoil-løsninger. Kompakt og greit.

×
×
  • Create New...