Jump to content

plagfinn

Members
  • Posts

    125
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by plagfinn

  1. Takk. Den har jeg kikket så vidt på. Kunne egentlig tenke meg noe mer teleskopisk
  2. Hei, Skulle egentlig kjøpe en BR Reflex T4 til en AR15/HK416, men de er ikke mulig å oppdrive lenger... Hva er et fornuftig alternativ til halvautorifler? Fortrinnsvis teleskopisk og i stål/titan. Takk
  3. Tenkte jeg skulle bygge en AR308 topp med litt lang pipe. Ser at Brownells har en laaang, tung DPMS-pipe til under 3k. Har noen erfaringer med den? Er den verdt pengene? https://www.brownells.no/epages/Norge.sf/no_NO/?ObjectID=396278
  4. Ja... Det er akkurat det som står på lista, så da var det akkurat det som måtte skrives...
  5. Til de av dere som bruker Swaro Z8i: Hva slags retikkel? På samme måte som en skrev på forrige side er jeg i markedet for å kjøpe ny kikkert, og vil gjerne ende med "riktig" retikkel med en gang LD-I og BRT-I ser jeg nevnt flere steder tidligere. Hva med en klassisk 4A-I?
  6. På mitt våpenkontor måtte jeg søke om Lower - modell Panther Bull 24...
  7. Bruker en gammel tråd.... Skyter i Standard med G34. Kunne tenke meg et justerbart baksikte, men også muligheten for å bruke magasinforlengere fra Arredondo. Er det noen som har tips til et godt sikteoppsett (justerbart) i kombinasjon med nevnte magasinforlengere?
  8. Mer om konverteringskit... CMMG-kit'ene er stort sett utsolgt.... Er det noen som har erfaring med STAG-settene?
  9. Takk skal du ha, Kenny! Endte opp med å bestille et HiperTouch 24 3G. Satser på at det blir bra
  10. Hørte rykter om at du hadde gått for Hiperfire, ja Hvilken variant kjører du?
  11. Gammel post, men fortsatt relevant Skal ha et nytt avtrekk til min Stag-15 lower. Testa så vidt Geissele S3G i en annen Stag - virka bra. Hva med Hiperfire HiperTouch 24 3G? Noen som bruker det? Ser at Timney ble brukt for noen år siden. Hvordan er disse? Det er jo en jungel av avtrekk (og like mange meninger) der ute....
  12. Som så mange andre vurderer jeg nytt avtrekk til min Howa. MEN: Timney? Jard? Rifle Basix? Andre? Bruksområde jakt. Lei av tungt avtrekk med kryp. Har tidligere hatt Timney-avtrekk i Mauser, men ikke kjent med de andre variantene. På forhånd takk for innspill.
  13. Er konverteringssettene søknadspliktige? Eller er det å regne som våpendel på lik linje med bolt/sluttstykke og upper (uten pipe)?
  14. Bruker denne gamle posten: Noen som vet hvor jeg Kan få tak i AA 22LR sett til gen 4 Glock 17 (eller 34)?
  15. Bruker denne gamle posten: Tenkte jeg skulle bestille meg et par "uninlet" stokker fra Boyds for å tilpasse til min Vixen. I den forbindelse hadde det vært greit å få frest ut til låskasse og løpskanal. Vet Kammerfolket hvilke av børsemakerne i Norge som har fres for å gjøre slikt? Eller er det evt. noen her på forumet som kunne tatt på seg en slik jobb?
  16. Eksisterer det noe "after market" stokk til Vixen? Eller er alt custom? Trenger sårt en ekstra
  17. Oversett den posten... Sorry
  18. Gammel post, men: Noen som vet hva som har skjedd med Midway Norge? Ser ut til å ha blitt brownells.no...
  19. Kjøp ei rimelig børse og putt heller mer penger i optikk og ammunisjon. Jeg begynte med en Weatherby Vanguard i .308. Rimelig og grei børse.
  20. Fikk børsa tilbake fra Rafdal i går med ny bruktpipe uten åpne sikter ferdig gjenget for demper. I tillegg har jeg fjernet EAW-basene, og heller satt på Leupold QR. Blir moro å få alt sammen igjen. Var i kontakt med J&P Custom Products om å få laget et sett action screws med unbraco-snitt. Det var ikke noe problem, men de trengte noen mål. Skruene mine har gjemt seg litt nå - er det noen som kan hjelpe med mål? De sendte meg et bilde med beskrivelse av måling - dette kan videresendes til eventuelle hjelpere
  21. Bål er fint gitt at du har noe å fyre med Men funker litt dårlig i telt/under tarp Selv har jeg alltid med en brenner på tur hvis det er snakk om overnatting ute.
  22. Ville definitivt sett etter en annen løsning enn rødspritbrenner. Lite effektiv og potensielt søl. Rødsprit i sekken er noe skit... Gass funker greit så lenge det er plussgrader. Mange fine løsninger. Jeg har bl.a. Optimus Crux som er lett og effektiv. Hvis du bare skal koke vann kan du se på JetBoil-løsninger. Kompakt og greit.
  23. Hmm. Prøver meg kanskje på en Leupold-løsning. Lave eller medium ringer? Et baksiktet kun loddet? Kan ikke se noen skruer...
×
×
  • Create New...