Jump to content

Christian_Bigset

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral
 1. Slenger meg på her med to nyinnkjøpte Anschutz’er fra Landrø som kom i posten her en dag. Den ene er en 1416 i 22lr med totrinns-avtrekk og tommelhullstokk med en PST gen II 3-15x44 på toppen, og den andre en 1517 i .17 HMR med Zeiss V4 3-12x44 Har fått skutt litt med 1416’en, og det lover meget bra mtp presisjonen så langt. Testet div ammo, og ser ut til at den likte best RWS rifle match, så da er det bare å få i hus en større mengde av samme lot nr!
 2. Sliter med å få svar jeg også... bestilte for over en uke siden, og ordren står fortsatt som "til pakking"..
 3. Har nå fått målt sporet, og jeg målte det til 13mm! Så da er mitt neste spørsmål; Hvor kan jeg få kjøpt 13mm montasje av høy type? Har sett hos de vanligeste nettbutikkene, men finner ingen Forresten, er det bare jeg som har problemer med at hevearmen tar opp i siktet når jeg tar ladegrep? Siktet jeg har nå er ett Leupold rifleman 3-9x40 som står på medium leupold ringer. Selv om dette siktet er rimelig tynt i bakkant, tar den altså likevell oppi... Er det høy montasje dere andre med CZ 452 går for eller?
 4. Takk for utfyllende svar! Men nå fikk jeg akkurat mail med jakt og friluft, og de sa den hadde standard 11mm spor! så blir bare mer og mer forvirret her..
 5. Hei. Lurer på om noen kan svare meg på hvilken dimensjon låsekassen på cz 452 american i kaliber 22wmr er frest i? Skal til å kjøpe nytt kikkertsikte og montasje til go-børsa, men er for tiden offshore og får dermed ikke sjekket opp dette selv. Har prøvd å søke litt på nettet, men har funnet så mange forskjellge svar som 3/8, 11mm, 13mm, og 14mm..
×
×
 • Create New...