Jump to content

info@paracord.no

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by info@paracord.no

  1. Jeg har brukt paracord som skolisser på mine noe tilårskomne fjellsko på tredje året nå. Jeg har ikke tatt ut innertrådene som anbefalt her, og synes dette gjør at de er bedre å knyte da skolisenne beholder sin fasong bedre. Men kan se for meg at de også kan brukes uten innertrådene også.
  2. Dette går jo på smak og behag også, så i den grad er jeg enig. Men prismessig er Paracord ikke noe dyrere enn feks. flaggline, som jeg ser fra 79,90 for 25 meter og oppover. Jeg snakket forleden med en gammel sjømann som var mye på fiskeri i Canada i sine unge dager og der ble Paracord mye brukt ombord på båtene pga av sine overlegne knuteegenskaper. Og det er de erfaringene også vi har gjort oss mht dette.
  3. Ja det kan være en god ide. Om du går til vår blogg finner du massevis med tips på hva du kan bruke Paracord til, deriblant flere typer armbånd.
  4. Hei. Det må nok avgjøre selv . Men jeg har skrevet en artikkel om egenskapene og bruksområdene til Paracord, som kanskje kan gi deg noen svar på hvorfor paracord er brukt av mange. Artikkelen finner du her: http://www.paracord.no/Artikkel%20Paracord.html Ha en fin dag
  5. Jeg bruker å ha med 4-5 bunter med 10-15 m i hver i sekken om det er jakt eller bare en tur på fjellet. Meget praktisk om det bare for å lage en enkel tørkesnor eller for å lage tak over hodet med en presenning. Drar aldri på tur uten.
  6. Paracord får du også kjøpt i Norge på http://www.paracord.no. Vi har 19 farger å velge i
×
×
  • Create New...